★★★★★
9.3 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Basic-Fit telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Basic-Fit

Je kunt Basic-Fit bereiken via het telefoonnummer 0900 - 227 423 48 (€1,- per gesprek). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Hou rekening met een wachttijd voordat je een medewerker aan de lijn krijgt.

Liever niet bellen maar direct online je opzegging regelen met opzeggarantie? Gebruik dan onderstaande opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Basic-Fit

Basic-Fit
Postbus 3124
2130 KC HOOFDDORP


Direct opzeggen?

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 872 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2630 organisaties
  • Veilig

Basic-Fit contactinformatie

Telefoonnummer Basic-Fit

Je kunt Basic-Fit van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur in de ochtend tot 18.00 in de avond bereiken via 0900 - 227 423 48. Er zijn kosten verbonden aan dit 0900 nummer. Deze bedragen 1 Euro per gesprek. Bel je mobiel? Dan komen daar ook nog de belminuten van je provider bij. Op sommige momenten kan het druk zijn, wat betekent dat je een tijdje in de wacht wordt gezet voordat je een medewerker van het call center van Basic-Fit aan de telefoon hebt.

Adresgegevens Basic-Fit

Basic-Fit
Postbus 3124
2130 KC HOOFDDORP

Klantenservice Basic-Fit

Het call center van Basic-Fit kent een aantal drukke momenten. De minste kans op wachttijd heb je wanneer je op rustige momenten belt, denk dan aan de tijden tussen 14.00 uur en 16.00 in de middag. Krijg je Basic-Fit telefonisch moeilijk te pakken? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je opzegging gegarandeerd, wij regelen het voor je.

Let op: wij hebben met Basic-Fit afspraken gemaakt over opzeggingen die via ons lopen. Wanneer je via opzeggen.nl opzegt, dan geldt die datum als opzegdatum. Gaat er iets mis bij Basic-Fit in de verwerking? Geen probleem, wij nemen contact met hen op en de opzegging wordt alsnog met terugwerkende kracht geregeld. Uiteraard alleen in het geval dat het abonnement ook echt opgezegd kan worden.

Contact Basic-Fit

Basic-Fit kun je op verschillende manieren bereiken. Schriftelijk en telefonisch zoals we hierboven hebben gemeld, maar ook via een contactformulier op http://www.basic-fit.com/nl-nl/klantenservice/contact, via het e-mailadres klantenservice@basic-fit.nl en via de Facebookpagina https://www.facebook.com/basicfitnl.

Ook handig; op elke vestiging vind je een digitaal scherm waarop je ook je opzegging kunt regelen.


Basic-Fit opzeggen