★★★★★
9.2 op basis van 5188 beoordelingen Kiyoh

Basic-Fit telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Basic-Fit

Je kunt Basic-Fit telefonisch niet bereiken. Je kunt enkel en alleen contact opnemen via een club, het webformulier of via het postadres.

Je kunt ook direct online opzeggen met opzeggarantie. Gebruik onderstaande opzegbrief en opzeggen van je lidmaatschap is in 2 minuten geregeld..

Mijn Basic-Fit

Wil je je lidmaatschap bij Basic-Fit beëindigen? Dat kun je regelen via Mijn Basic-Fit. Heb je geen logingegevens? Dan kun je ook opzeggen via een club of je kunt gebruik maken van onze opzegservice.

Adres Basic-Fit

Basic-Fit
T.a.v. Klantenservice
Postbus 3124
2130 KC HOOFDDORP

Webformulier Basic-Fit

Wil je online contact opnemen met Basic-Fit? Dat kan via het Basic-Fit webformulier. Je kunt aangeven dat je je lidmaatschap wilt beëindigen. Vergeet niet om de verplichte informatie door te geven in het bericht; je naam, je pasnummer en het adres van je 'thuisclub'.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5188 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Basic-Fit contactinformatie

Telefoonnummer Basic-Fit

Je kunt Basic-Fit niet meer bellen. Je kunt contact opnemen via de Mijn omgeving, via het webformulier op de website van Basic-Fit en via de club waar je sport. Vind je dat allemaal teveel gedoe? Dan kun je ook gebruik maken van onze makkelijke opzegservice. Wij zeggen jouw lidmaatschap op en je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail inclusief een kopie van je opzegbrief. Je ontvangt van ons ook opzeggarantie, dus als er iets mis gaat, dan gaat onze jurist gratis voor jou aan de slag om alsnog het opzeggen geregeld te krijgen.

Adresgegevens Basic-Fit

Basic-Fit
T.a.v. Klantenservice
Postbus 3124
2130 KC HOOFDDORP

Klantenservice Basic-Fit

De klantenservice van Basic-Fit zit nog steeds voor je klaar. Ook al kun je ze niet meer telefonisch bereiken, ze reageren vrij snel op je berichten vanuit de Mijn omgeving of het webformulier.

Let op: wij hebben met Basic-Fit afspraken gemaakt over opzeggingen die via ons lopen. Wanneer je via opzeggen.nl opzegt, dan geldt die datum als opzegdatum. Gaat er iets mis bij Basic-Fit in de verwerking? Geen probleem, wij nemen contact met hen op en de opzegging wordt alsnog met terugwerkende kracht geregeld. Uiteraard alleen in het geval dat het abonnement ook echt opgezegd kan worden.

Contact Basic-Fit

Het kan wel eens overkomen of Basic-Fit probeert om opzeggen lastig te maken. Bij opzeggen.nl vinden we dit wel meevallen, maar wij zijn dan ook dagelijks bezig met opzeggen bij verschillende organisaties. Voor opzeggers die dit niet gewend zijn kan het wel iets moeilijker zijn. Geef je de juiste informatie door, gebruik je het juiste kanaal om op te zeggen. Dit alles kun je eenvoudig voorkomen door gebruik te maken van de informatie op deze pagina of door gebruik te maken van onze online opzegservice. Want wij hebben maar 1 doel en dat is om het opzeggen voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken. En als we de reviews van onze gebruikers nalezen, dan denken wij dat we daar behoorlijk goed in slagen.

Aangetekend opzeggen

Wil je nog meer zekerheid over de correcte ontvangst van je opzegbrief door Basic-Fit? Maak dan gebruik van de aangetekende verzending binnen onze opzegservice. Wij versturen jouw opzegbrief op maandag (mits dit geen feestdag is, anders op de eerstvolgende werkdag) en jij ontvangt van ons een bevestiging hiervan inclusief een track & trace link waarmee je je zending kunt volgen. We versturen heel veel aangetekende stukken, dus we kunnen je hier ook nog eens een zeer gunstig tarief voor bieden.

Gecertificeerde e-mail

Kies je toch voor gewone verzending binnen onze opzegservice? Dan versturen wij jouw opzegbrief via gecertificeerde e-mail naar Basic-Fit. Wij hebben altijd een juridisch document beschikbaar waarmee de verzending en ontvangst van je opzegbrief gegarandeerd afgeleverd is en dus door Basic-Fit verwerkt moet worden. gaat er iets mis? Dan regelen wij samen met Basic-Fit dat de opzegging alsnog met terugwerkende kracht wordt verwerkt.


Basic-Fit opzeggen