★★★★★
9.2 op basis van 5054 beoordelingen Kiyoh

Fit for Free telefoonnummer en adres

Fit for Free contact

Wil je contact opnemen met f4f? De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0900 34 83 67 37. Als je naar dit nummer belt zullen er geen extra kosten worden verrekend, alleen je gebruikelijke belkosten. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00. Ook kan je op de website een vraag indienen of kan je bij ‘Mijn Fit for Free’ je account beheren en/of wijzigingen doorvoeren.

Adres Fit for Free

Fit for Free
Postbus 128
2350 AC LEIDERDORP

Meer contactinformatie over Fit for Free? Deze vind je onder de opzegbrief generator op deze pagina.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5054 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Fit for Free contactinformatie

Telefoonnummer Fit for Free

Voor de klantenservice kan je 0900 34 83 67 37 een belletje geven (09.00 tot 17.00 uur op werkdagen), terwijl je uiteraard ook langs kan gaan bij een van de vestigingen mocht je vragen hebben.

Fit for Free aangetekend opzeggen

Wil jij graag zeker weten dat jouw opzegging terecht komt, dan kan je ervoor kiezen om je brief aangetekend te laten verzenden door Opzeggen.nl! Zo versturen we iedere maandag de aangetekende brieven naar Fit for Free, mits de betreffende maandag geen feestdag is. Mocht dit wel het geval zijn, dan worden de brieven de eerstvolgende werkdag alsnog verstuurd. Zodra de brief vervolgens op de post is gedaan, ontvang je van ons een bevestiging met een bijbehorende track&trace code waarmee je de verzending kan blijven volgen. Zodoende weet je dus precies wanneer jouw brief aankomt. Wij versturen elke week meer dan 500 aangetekende brieven, waardoor wij aangetekende brieven voor een lager bedrag kunnen versturen. Hierdoor is opzeggen bij Opzeggen.nl dus niet alleen makkelijker, maar ook goedkoper!

Fit for Free online opzeggen

Fit for free biedt op haar website ook de mogelijkheid om online op te zeggen via het formulier opzeggen/herroepen.

Fit for Free abonnement herroepen

Was je erg enthousiast maar bedenk je je toch over het fitness abonnement dat je bij Fit for Free bent aangegaan? Dan heb je nog altijd 14 dagen de tijd om je abonnement te herroepen. Je zit dan niet vast aan het abonnement en je kunt dit kosteloos doen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het formulier opzeggen/herroepen.

Fit for Free opzeggen na overlijden

Mocht je Fit for Free willen opzeggen voor een dierbare die recent om het leven is gekomen, dan kan dat bij ons uiteraard ook. In situaties als deze helpen wij graag mee om opzeggen zo makkelijk mogelijk te maken. Je kan uiteraard de klantenservice van Fit for Free een belletje geven op 0900 34 83 67 37, maar je kan de opzegging natuurlijk ook door ons laten verzorgen.

Verhuizen en opzeggen

Fit for Free hanteert verhuizen niet als legitieme reden om je abonnement te beëindigen. Aangezien zij vestigingen door heel Nederland heeft, neemt zij het standpunt in dat er altijd wel een fitnessclub in de buurt is.

Opzeggen vanwege blessure

Ook een (sport)blessure is voor Fit for Free geen reden om je abonnement te stoppen. Je kunt je abonnement wel laten 'bevriezen'; je blijft gewoon je contributie betalen, maar zodra je weer gaat sporten wordt de periode die het abonnement bevroren is geweest, gratis toegevoegd aan je abonnementsperiode.

Social media

Fit for Free is via onderstaande social media platforms te bereiken:


Fit for Free opzeggen