★★★★★
9.2 op basis van 4167 beoordelingen Kiyoh

HealthclubNU telefoonnummer en adres

Telefoonnummer HealthclubNU

Je kunt HealthclubNU bereiken via het telefoonnummer 023 – 5280005.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres HealthclubNU

HealthclubNU
Cruquiusweg 37
2102 LS Heemstede


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4167 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

HealthclubNU contactinformatie

Telefoonnummer HealthclubNU

Zoek je het telefoonnummer van HealthclubNU? Je kunt HealthclubNU bereiken via het telefoonnummer 023 – 5280005. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres HealthclubNU

Ben je op zoek naar het adres van HealthclubNU?
HealthclubNU
Cruquiusweg 37
2102 LS Heemstede

Klantenservice HealthclubNU

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van HealthclubNU. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van HealthclubNU. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact HealthclubNU

HealthclubNU kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


HealthclubNU opzeggen