★★★★★
9.2 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Stoker telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Stoker

Je kunt Stoker bereiken via het telefoonnummer 010-4205152.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Stoker

Stoker
Prinsenlaan 80
3066 KA Rotterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5047 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Stoker contactinformatie

Telefoonnummer Stoker

Wil je weten op welk telefoonnummer Stoker bereikbaar is? Gebruik het telefoonnummer 010-4205152 om Stoker op te zeggen. Denk eraan dat het druk kan zijn. Dit betekent dat er een wachttijd zal zijn voordat een medewerker je te woord kan staan.

Adres Stoker

Adresgegevens Stoker:
Stoker
Prinsenlaan 80
3066 KA Rotterdam

Klantenservice Stoker

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Stoker. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Stoker. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Stoker

Opzeggen bij Stoker kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Stoker. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Stoker opzeggen