★★★★★
9.2 op basis van 1683 beoordelingen Kiyoh

Amnesty International telefoonnummer en adres

Amnesty contact

Wil je contact opnemen met Amnesty International? Je donatie aan Amnesty International opzeggen kan telefonisch via 020 - 626 44 36 op werkdagen tussen 09.00 uur 's ochtends en 17.00 uur 's middags. Er wordt gevraagd om naam, postcode en huisnummer bij het opzeggen van je donatie.. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen als het druk is.

Direct je donatie aan Amnesty online opzeggen? Gebruik dan de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, direct geregeld!

Adres Amnesty

Amnesty International
Postbus 1968
1000 BZ AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1683 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

Amnesty International contactinformatie

Telefoonnummer Amnesty International

Het servicecentrum van Amnesty is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Het telefoonnummer van Amnesty is 020 - 626 44 36 (lokaal tarief). Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags. Dat zijn namelijk rustige uren.

Adres Amnesty

Amnesty International
Postbus 1968
1000 BZ AMSTERDAM

Amnesty contact

Op deze pagina vind je alle contactmogelijkheden die Amnesty biedt. Bedenk op welke manier jij het liefst je donatie wilt beëindigen en zoek de bijbehoren informatie erbij. Wil je direct duidelijkheid? Dan is bellen een goede contactoptie. Wil je liever geen contact? Dan kun je een e-mail sturen of een opzegbrief genereren en verzenden. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, Amnesty biedt alle mogelijkheden.

Amnesty opzeggen brief

Je kunt je aan Amnesty ook schriftelijk stopzetten. Wij geven je al direct een voorbeeld hoe de opzegbrief eruit kan zien. Vul de gevraagde gegevens in en je kunt de opzegbrief eenvoudig downloaden. Stuur de brief naar het adres van Amnesty International en het opzeggen van je donatie is geregeld. Als je de opzegbrief aangetekend wilt versturen, dan kun je beter gebruik maken van onze opzegservice. Bij ons betaald je namelijk minder voor het aangetekende versturen van je opzegbrief dan wanneer je dit zelf bij het postkantoor regelt, voor exact dezelfde service! Je kunt bij opzeggen.nl dus ook nog geld besparen. Aangetekende stukken worden door ons iedere maandag verzonden. Valt er een feestdag op een maandag? Dan worden de aangetekende stukken de eerstvolgende werkdag verstuurd. Via PostNL.

Geen contact meer met Amnesty

Wil je na het opzeggen niet meer gebeld worden door Amnesty? En ook geen post en e-mail meer ontvangen? Geef dan aan dat Amnesty jouw persoonlijke data moet verwijderen in het kader van de AVG (privacy wetgeving). Zo weet je zeker dat je nooit meer benaderd gaat worden door Amnesty met de vraag of je weer wilt gaan doneren.

Online opzeggen Amnesty International

Je kunt bij Amnesty International eenvoudig online opzeggen. Gebruik bijvoorbeeld onze gratis opzegbrief (deze kun je eenvoudig downloaden) en stuur die naar het e-mailadres servicecenter@amnesty.nl. Amnesty zal jouw donatie dan stopzetten. Heel erg goed van Amnesty dat ze dit bieden, dat maakt opzeggen een stuk eenvoudiger!

Welke contactoptie werkt het best?

Je kunt Amnesty opzeggen per brief, via de telefoon of online. In het kort heb je de volgende mogelijkheden om je donatie te stoppen:

  • Telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 020 - 626 44 36 (lokaal tarief)
  • Schriftelijk opzeggen naar Postbus 1968 in Amsterdam
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl met track & trace
  • Opzeggen via het e-mailadres servicecenter@amnesty.nl (gratis)

Lidmaatschap Amnesty opzeggen

Wil je je lidmaatschap bij Amnesty opzeggen? Dat kun je eenvoudig doorgeven per e-mail aan ledenadministratie@amnesty.nl of telefonisch met 020 - 626 44 36 (bereikbaar op werkdagen van 09.00-17.00 uur). Heel eenvoudig dus!

Social media Amnesty

Uiteraard is Amnesty ook actief op social media. Onder meer via Facebook (facebook.com/amnestynl) en Twitter (twitter.com/amnestynl).

Geen post meer van Amnesty

Vanuit opzeggen.nl hebben we onderzoek gedaan naar ergernissen van opzeggers. De nummer 1 positie kan iedereen wel raden, dat is namelijk de moeite die het kost om op te zeggen bij een organisatie. Dit punt is bij goede doelen over het algemeen goed geregeld. Bij Amnesty in ieder geval; Amnesty opzeggen is eenvoudig en Amnesty informeert haar donateurs ook goed over opzeggen. Maar uit het onderzoek kwam nog een grote ergernis en dat is waar goede doelen toch wel erg vaak op terugvallen. Donateurs die opzeggen krijgen na verloop van tijd weer e-mails, telefoontjes en zelfs nog post. Allemaal gericht op het 'opnieuw activeren' van een donateur. Wil jij voorkomen dat Amnesty je binnenkort weer gaat benaderen? Neem dan de paragraaf over het verwijderen van je persoonsgegevens op in je opzegbrief. Deze paragraaf stelt namelijk dat Amnesty al jouw persoonsgegevens moet verwijderen. En, zodra jouw gegevens zijn verwijderd, dan zal Amnesty je niet meer kunnen benaderen om opnieuw donateur te worden.

Amnesty adreswijziging

Wil je een adreswijziging doorgeven aan Amnesty? Ook daarvoor wordt een eenvoudige oplossing geboden. Geef je adreswijziging eenvoudig door via het formulier op amnesty.nl/wie-we-zijn/contact/wijzigen-adresgegevens.

Donatie opzeggen

Ook al is Amnesty volledig afhankelijk van giften van donateurs (er wordt geen geld aangenomen van overheden), het opzeggen van je donatie hoort er gewoon bij. Niets om je schuldig over te voelen. Jij hebt al aan Amnesty gedoneerd, wat ontzettend goed is. Wil je geld besparen of een keer doneren aan een ander goed doel? Niemand die daar problemen mee kan hebben!

Klacht Amnesty International

Heb je een klacht over Amnesty? Ook daarvoor kun je een brief sturen of je kunt gebruik maken van het webformulier op de website van Amnesty: amnesty.nl/wie-we-zijn/contact/klachtenformulier. Amnesty geeft zelf aan dat ze zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 weken zullen reageren op een klacht.

Geen e-mail meer ontvangen

Ontvang je op meerdere e-mailadressen de boodschappen van Amnesty? Dan kun je eenvoudig e-mailadressen laten verwijderen uit hun database. Vul daarvoor het formulier op amnesty.nl/wie-we-zijn/contact/meerdere-emailadressen in.


Amnesty International opzeggen