★★★★★
9.2 op basis van 2901 beoordelingen Kiyoh

Artsen zonder Grenzen telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Artsen zonder Grenzen

De donateurslijn van Artsen zonder Grenzen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 9 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Het telefoonnummer dat je kunt bellen is het gratis 0800 - 0102 nummer. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags. Dat zijn namelijk uren waarop het minste gebeld wordt.

Adres Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen
Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam

Zoek je andere contactgegevens zoals e-mailadres of rekeningnummer van Artsen zonder Grenzen? Kijk dan onderaan deze pagina naar de overige contactgegevens.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2901 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

Artsen zonder Grenzen contactinformatie

Telefoonnummer Artsen zonder Grenzen

Wil je contact opnemen met Artsen zonder Grenzen? Je kunt de klantenservice bellen via de donateurslijn: 0800-0102. Dit is een gratis nummer. Hou echter wel in gedachte dat dit nummer alleen beschikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 - 17.00 uur. Ook is er een algemeen nummer wat maandag - vrijdag van 09.00 - 18.00 uur gebeld kan worden op 020 520 8700.

Opzegservice Artsen zonder Grenzen

Het is ook mogelijk om onze opzegservice te gebruiken. Zo kan je gemakkelijk online je donatie aan Artsen zonder Grenzen stopzetten. Onze service is 24/7 beschikbaar. In slechts twee minuten is de opzegbrief samengesteld, om deze vervolgens door ons te laten versturen!

Adres Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen
Plantage Middenlaan 14
1018 DD Amsterdam

Ga je opzeggen met een opzegbrief? Dan kan het wel even duren alvorens het opzeggen van jouw periodieke donatie is verwerkt. Hou rekening met uiterlijk een maand.

E-mailadres Artsen zonder Grenzen

Wil je per e-mail je donatie stopzetten? Stuur dan je opzegging naar vragen@artsenzondergrenzen.nl. We adviseren je om alle informatie te gebruiken die we ook uitvragen voor het genereren van jouw opzegbrief bij onze opzegservice. Zo kan AzG eenvoudig je opzegging verwerken. Wij versturen opzeggingen ook naar dit e-mailadres, alleen gebruiken wij software waarmee we de verzending kunnen volgen. Zo kunnen wij eenvoudig zien dat de opzegbrief is ontvangen door de mailserver van Artsen zonder Grenzen.

Social Media Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen is op onderstaande social media platforms te bereiken:

  • Instagram (@artsenzondergrenzen)
  • Facebook (Artsen zonder Grenzen Nederland)
  • Youtube (Artsen zonder Grenzen Nederland)

Artsen zonder Grenzen aangetekend opzeggen

Wil je zeker weten dat jouw opzegging in goede handen? Dat kan! Het is namelijk mogelijk om jouw opzegbrief aangetekend op te laten sturen door Opzeggen.nl. Wij versturen elke maandag de aangetekende brieven naar Artsen zonder Grenzen (mocht maandag enkele keren samenvallen met een feestdag, dan worden de brieven niet op maandag maar de eerstvolgende werkdag verzonden). Wanneer we de verzendingen naar PostNL hebben gebracht, ontvang je van ons een confirmatie van je opzegbrief inclusief een track&trace code waarmee je de zending te allen tijde kan blijven volgen. Op die manier weet je dus precies waar jouw brief is en wanneer deze zal aankomen. Elke week verzenden wij 500+ aangetekende stukken, waardoor wij ook nog eens goedkoper zijn dan wanneer je zelf naar het postkantoor moet om je opzegbrief aangetekend te versturen. Het is dus niet alleen handig om je opzegging door ons te laten verzorgen, het is ook nog eens goedkoper! Wat wil je nog meer...

Artsen zonder Grenzen opzeggen na overlijden

Een dierbare verliezen is natuurlijk heel vervelend. Om die reden helpen wij graag een handje mee om de opzegging zo soepel mogelijk te laten verlopen. Mocht je Artsen zonder Grenzen willen opzeggen i.v.m. een overlijden, dan kan je altijd bellen naar 0800 0102 voor de donateurslijn van Artsen zonder Grenzen.

Adreswijziging doorgeven

Wil je een adreswijziging aan Artsen zonder Grenzen doorgeven? Dat kun je snel en direct online regelen via het wijzigingsformulier.

Bankrekeningnummer wijzigen

Wil je het bankrekeningnummer waar vandaan je donatie wordt geïncasseerd wijzigen? Ook dat kun je eenvoudig online regelen via het online formulier Rekeningnummer wijzigen.

Donatie opzeggen

Zoals steeds meer organisaties proberen te doen, vraagt ook Artsen zonder Grenzen om voor het opzeggen van je donatie te bellen met het 0800-0102 nummer. Wat wij nou zo jammer vinden bij opzeggen.nl, is dat dit nummer niet altijd bereikbaar is. Je zult dus contact op moeten nemen wanneer zij beschikbaar zijn. Als je wilt opzeggen op een moment dat er geen medewerker van Artsen zonder Grenzen beschikbaar is, dan wordt er ook geen alternatief geboden. Niet erg klantvriendelijk wat ons betreft. Als je wilt doneren, dan kan dit proces volledig online. Als je wilt opzeggen, dan kan dit alleen door een medewerker te spreken? Dat is niet overeenkomstig de Wet van Dam. Als je online kunt registreren als donateur, dan moet je ook eenvoudig kunnen opzeggen online. Dat lijkt ons niet het geval.

AzG Magazine

Wil je het magazine van Artsen zonder Grenzen niet meer ontvangen? Dat kun je eenvoudig doorgeven door een mail te sturen naar info@amsterdam.msf.org of te bellen met de donateurslijn op 0800 0102. Wanneer je het magazine toch niet leest is dit natuurlijk een goede reden om deze stop te laten zetten.

Privacyverklaring Artsen zonder Grenzen

Artsen zonder Grenzen geeft in haar privacyverklaring aan dat ze zich houdt aan alle regelgeving uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de daaruit voortvloeiende gedragscodes van de DDMA (branchevereniging dialoog marketing). Ook heeft zij het Privacy Waarborg toegekend gekregen.

Veel gestelde vragen over Artsen zonder Grenzen

-Wat is het telefoonnummer van Artsen zonder Grenzen?
Je kan het kantoor van AzG bellen op 020 520 8700.

-Wanneer is Artsen zonder Grenzen bereikbaar?
Artsen zonder Grenzen is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00-18.00 uur.


Artsen zonder Grenzen opzeggen