★★★★★
9.1 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Cordaid Bond Zonder Naam opzeggen

Zeg hier direct Cordaid Bond Zonder Naam op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7155 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3400 organisaties
  • Veilig

Cordaid Bond Zonder Naam opzeggen werkt als volgt

Cordaid Bond Zonder Naam opzeggen

Wil je Cordaid Bond Zonder Naam opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Cordaid Bond Zonder Naam per wanneer je donatie en de bijbehorende automatische incasso worden stopgezet.

Verzendservice

Wil je je donatie direct online beëindigen? Dan kun je ook gebruik maken van onze verzendservice. Wij versturen je opzegbrief en je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail met daarbij een kopie van de verzonden brief. Je donatie stopzetten was nog nooit zo eenvoudig!

Over Bond zonder Naam

Bond zonder Naam is een fonds van Cordaid en biedt financiële hulp aan mensen die buiten hun schuld in problemen zijn gekomen. Er worden ook projecten gesteund die de kwetsbare groepen binnen de samenleving bijstaan, zoals zwerfjongeren en verslaafden.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van Cordaid Bond Zonder Naam, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen