★★★★★
9.2 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

HandicapNL telefoonnummer en adres

Telefoonnummer HandicapNL

Je kunt HandicapNL bereiken via het telefoonnummer +31 (0)30-2363777.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres HandicapNL

HandicapNL
Singelpark 1
3984 NC Odijk


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5178 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

HandicapNL contactinformatie

Telefoonnummer HandicapNL

Wil je telefonisch contact opnemen met HandicapNL? Het telefoonnummer van HandicapNL is +31 (0)30-2363777. Denk eraan dat sprake kan zijn van een wachttijd als het druk is en check de openingstijden voordat je gaat bellen. Nog een tip: heb je de gegevens bij de hand die nodig zijn om op te zeggen?

Adres HandicapNL

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij HandicapNL:
HandicapNL
Singelpark 1
3984 NC Odijk

Klantenservice HandicapNL

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van HandicapNL. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van HandicapNL. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact HandicapNL

Opzeggen bij HandicapNL kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met HandicapNL. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


HandicapNL opzeggen