★★★★★
9.2 op basis van 3784 beoordelingen Kiyoh

MIVA telefoonnummer en adres

Telefoonnummer MIVA

Je kunt MIVA bereiken via het telefoonnummer (0)76 521 71 50.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres MIVA

MIVA
Havensingel 26
5211 TX DEN BOSCH


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3784 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

MIVA contactinformatie

Telefoonnummer MIVA

Zoek je het telefoonnummer van MIVA? Je kunt MIVA bereiken via het telefoonnummer (0)76 521 71 50. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres MIVA

Ben je op zoek naar het adres van MIVA?
MIVA
Havensingel 26
5211 TX DEN BOSCH

Klantenservice MIVA

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van MIVA. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van MIVA. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact MIVA

Zelf je opzegging bij MIVA regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met MIVA. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met MIVA regelt.


MIVA opzeggen