★★★★★
9.2 op basis van 3228 beoordelingen Kiyoh

Reumafonds telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over Reumafonds

-Wat zijn de contactgegevens van Reumafonds?
Het nummer van Reumafonds is 020 589 64 64 en als je ze een mail wil sturen omtrent het donateurschap kan dat naar donateurs@reumanederland.nl.

-Wanneer is Reumafonds bereikbaar?
Het Reumafonds is van maandag t/m donderdag van 08.30-12:30 uur en van 13:00-17.00 uur. Op vrijdag is ReumaNederland slechts bereikbaar van 08.30 uur tot 12.30 uur.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3228 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

Reumafonds contactinformatie

Telefoonnummer Reumafonds

Zoek je het telefoonnummer van Reumafonds? Je kunt Reumafonds bereiken via het telefoonnummer 020 - 589 64 64. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Reumafonds

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Reumafonds:
Reumafonds
Postbus 59091
1040 KB Amsterdam

Klantenservice Reumafonds

Zoals elke organisatie biedt ook Reumafonds een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Reumafonds

Zelf je opzegging bij Reumafonds regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Reumafonds. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Reumafonds regelt.


Reumafonds opzeggen