★★★★★
9.2 op basis van 3891 beoordelingen Kiyoh

Rode Kruis telefoonnummer en adres

Veel gestelde vragen over het Rode Kruis

-Wat zijn de contactgegevens van het Rode Kruis?
Het nummer van het Rode Kruis is 070 – 44 55 666 en als je ze een mail wil sturen kan dat naar contactcenter@redcross.nl.

-Wanneer is het Rode Kruis bereikbaar?
De klantenservice is op elke werkdag tussen 08:30-17:00 uur bereikbaar.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3891 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Rode Kruis contactinformatie

Telefoonnummer Rode Kruis

Zoek je het telefoonnummer van Rode Kruis? Je kunt Rode Kruis bereiken via het telefoonnummer 070 – 44 55 678. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Rode Kruis

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Rode Kruis:
Rode Kruis
Postbus 28120
2502 KC Den Haag

Klantenservice Rode Kruis

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Rode Kruis. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Rode Kruis. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Rode Kruis

Opzeggen bij Rode Kruis kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Rode Kruis. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Rode Kruis opzeggen