★★★★★
9.2 op basis van 4167 beoordelingen Kiyoh

Stichting KOVAMO telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Stichting KOVAMO

Je kunt Stichting KOVAMO bereiken via het telefoonnummer (010) 512 05 54.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Stichting KOVAMO

Stichting KOVAMO
Postbus 275
2650 AG Berkel en Rodenrijs


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4167 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Stichting KOVAMO contactinformatie

Telefoonnummer Stichting KOVAMO

Zoek je het telefoonnummer van Stichting KOVAMO? Je kunt Stichting KOVAMO bereiken via het telefoonnummer (010) 512 05 54. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Stichting KOVAMO

Adresgegevens Stichting KOVAMO:
Stichting KOVAMO
Postbus 275
2650 AG Berkel en Rodenrijs

Klantenservice Stichting KOVAMO

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Stichting KOVAMO. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Stichting KOVAMO. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Stichting KOVAMO

Opzeggen bij Stichting KOVAMO kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Stichting KOVAMO. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Stichting KOVAMO opzeggen