★★★★★
9.2 op basis van 3805 beoordelingen Kiyoh

Van Gogh Museum telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Van Gogh Museum

Je kunt Van Gogh Museum bereiken via het telefoonnummer 020 - 570 52 00.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Van Gogh Museum

Van Gogh Museum
Postbus 75366
1070 AJ AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3805 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Van Gogh Museum contactinformatie

Telefoonnummer Van Gogh Museum

Zoek je het telefoonnummer van Van Gogh Museum? Je kunt Van Gogh Museum bereiken via het telefoonnummer 020 - 570 52 00. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Van Gogh Museum

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Van Gogh Museum:
Van Gogh Museum
Postbus 75366
1070 AJ AMSTERDAM

Klantenservice Van Gogh Museum

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Van Gogh Museum. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Van Gogh Museum. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Van Gogh Museum

Opzeggen bij Van Gogh Museum kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Van Gogh Museum. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Van Gogh Museum opzeggen