★★★★★
9.2 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

AG Connect telefoonnummer en adres

Telefoonnummer AG Connect

Je kunt AG Connect bereiken via het telefoonnummer (020) 225 1270.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres AG Connect

AG Connect
Weesperplein 4
1018 XA Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

AG Connect contactinformatie

Telefoonnummer AG Connect

Zoek je het telefoonnummer van AG Connect? Je kunt AG Connect bereiken via het telefoonnummer (020) 225 1270. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres AG Connect

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor AG Connect:
AG Connect
Weesperplein 4
1018 XA Amsterdam

Klantenservice AG Connect

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van AG Connect. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van AG Connect. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact AG Connect

AG Connect kun je zowel telefonisch als schriftelijk opzeggen. Als je schriftelijk wilt opzeggen, dan kun je eenvoudig onze verzendservice gebruiken of de adresgegevens hierboven gebruiken. Telefonisch opzeggen kan ook, hou rekening met een mogelijke wachttijd.


AG Connect opzeggen