★★★★★
9.2 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Columbus Magazine telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Columbus Magazine

Je kunt Columbus Magazine bereiken via het telefoonnummer 020 894 5660.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Columbus Magazine

Columbus Magazine
Postbus 22693
1100 DD Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Columbus Magazine contactinformatie

Telefoonnummer Columbus Magazine

Zoek je het telefoonnummer van Columbus Magazine? Je kunt Columbus Magazine bereiken via het telefoonnummer 020 894 5660. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Columbus Magazine

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Columbus Magazine:
Columbus Magazine
Postbus 22693
1100 DD Amsterdam

Klantenservice Columbus Magazine

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Columbus Magazine. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Columbus Magazine. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Columbus Magazine

Opzeggen bij Columbus Magazine kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Columbus Magazine. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Columbus Magazine opzeggen