★★★★★
9.2 op basis van 5174 beoordelingen Kiyoh

Knippie telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Knippie

Je kunt Knippie bereiken via het telefoonnummer 085–8885585.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Knippie

Knippie
Postbus 23620
1100 EC AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5174 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Knippie contactinformatie

Telefoonnummer Knippie

Zoek je het telefoonnummer van Knippie? Je kunt Knippie bereiken via het telefoonnummer 085–8885585. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Knippie

Ben je op zoek naar het adres van Knippie?
Knippie
Postbus 23620
1100 EC AMSTERDAM

Klantenservice Knippie

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Knippie. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Knippie. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Knippie

Zelf je opzegging bij Knippie regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met Knippie. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met Knippie regelt.


Knippie opzeggen