★★★★★
9.2 op basis van 5171 beoordelingen Kiyoh

Know How telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Know How

Je kunt Know How bereiken via het telefoonnummer 085–8885585.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Know How

Know How
Postbus 23620
1100 EC AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5171 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Know How contactinformatie

Telefoonnummer Know How

Zoek je het telefoonnummer van Know How? Je kunt Know How bereiken via het telefoonnummer 085–8885585. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Know How

Ben je op zoek naar het adres van Know How?
Know How
Postbus 23620
1100 EC AMSTERDAM

Klantenservice Know How

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Know How. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Know How. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Know How

Opzeggen bij Know How kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Know How. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Know How opzeggen