★★★★★
9.2 op basis van 5463 beoordelingen Kiyoh

Pippo telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Pippo

Je kunt Pippo bereiken via het telefoonnummer 0900 244 62 44.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Pippo

Pippo
Herkenrodeabdij 4b
3511BE Hasselt


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5463 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Pippo contactinformatie

Telefoonnummer Pippo

Zoek je het telefoonnummer van Pippo? Je kunt Pippo bereiken via het telefoonnummer 0900 244 62 44. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Pippo

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Pippo:
Pippo
Herkenrodeabdij 4b
3511BE Hasselt

Klantenservice Pippo

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Pippo. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Pippo. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Pippo

Wil je weten welke contactopties Pippo allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Pippo.


Pippo opzeggen