★★★★★
9.2 op basis van 2556 beoordelingen Kiyoh

Volkskrant telefoonnummer en adres

Volkskrant contact opties

Wil je contact opnemen met De Volkskrant? Dat kan op verschillende manieren. Hieronder lees je de verschillende contactkanalen die De Volkskrant biedt.

Telefoonnummer Volkskrant

Je kunt De Volkskrant bellen op het nummer 088-0561561 wanneer je je abonnement wilt opzeggen.

Adres Volkskrant

Het adres van De Volkskrant is:
De Volkskrant
T.a.v. de afdeling Klantenservice
Postbus 1002
1000 BA Amsterdam

De Volkskrant online opzeggen

Liever geen medewerker spreken van De Volkskrant om te voorkomen dat je wordt overgehaald om te blijven? Gebruik dan de opzegservice van opzeggen.nl hieronder en geef aan dat je gegevens moeten worden verwijderd, zodat De Volkskrant nu en in de toekomst geen gegevens meer heeft om je opnieuw een aanbieding te doen.

Je kunt ook gebruikmaken van het online opzegformulier van De Volkskrant. Hou er rekening mee dat een medewerker van De Volkskrant contact met je zal opnemen hierover.

Volkskrant klantenservice

Je kunt de klantenservice van De Volkskrant bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2556 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3290 organisaties
  • Veilig

Volkskrant contactinformatie

Hoe kan ik De Volkskrant opzeggen?

Je kunt De Volkskrant op verschillende manieren opzeggen:

  • Door te bellen naar 088-0561561
  • Door je opzegging te sturen naar het postadres van De Volkskrant (hou rekening met een verwerkingstijd van een aantal dagen)
  • Met het online opzegformulier van De Volkskrant (hou er rekening mee dat je hierover gebeld wordt)
  • Met de opzegservice van opzeggen.nl

Wat zijn de Algemene Voorwaarden van De Volkskrant?

Check de algemene voorwaarden van De Volkskrant om te zien welke mogelijkheden je hebt om je abonnement te wijzigen, te pauzeren of op te zeggen.

Wat is mijn wettelijke herroepingsrecht?

Je kunt de overeenkomst met De Volkskrant ALTIJD binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van reden, herroepen. Daarmee zie je af van het abonnement, zonder dat hiervoor kosten in rekening gebracht mogen worden. Handig om te weten wanneer je bijvoorbeeld akkoord bent gegaan met een verkoper in een winkelcentrum en bij thuiskomst van gedachten bent veranderd.

Waar kan ik inloggen in mijn Volkskrant account?

Voor het wijzigen van je gegevens, het pauzeren van je abonnement of voor het opzeggen van je abonnement, kun je inloggen in je Volkskrant account.

Ik heb mijn krant niet ontvangen, wat nu?

Heb je geen Volkskrant ontvangen? Bel dan met het nummer 088 - 056 15 55 (maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 13.00 uur), zodat je krant alsnog nageleverd kan worden.

Ik ga verhuizen, wat nu?

Als je gaat verhuizen, dan verhuist je krant gewoon met je mee. Geef je verhuizing door in je Volkskrant account. Heb je geen account? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice van de Volkskrant.

Ik ga op vakantie, wat nu?

Ga je op vakantie en wil je niet dat je bij thuiskomst een stapel kranten aantreft? Je kunt de bezorging tijdelijk stopzetten met de vakantieservice van de Volkskrant. Om je vakantie door te geven heb je een online account nodig van de Volkskrant.


Volkskrant opzeggen