★★★★★
9.3 op basis van 859 beoordelingen Kiyoh

BankGiro Loterij telefoonnummer en adres

Telefoonnummer BankGiro Loterij

Je kunt de BankGiro Loterij bereiken via het telefoonnummer 0900 - 300 1600 (normaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Gratis telefonisch de BankGiro Loterij opzeggen? Start hieronder met het invullen van de opzegbrief en er verschijnt een gratis CallBanner. Je wordt doorverbonden met een medewerker van de BankGiro Loterij om je opzegging direct te regelen.

Adres BankGiro Loterij

BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 859 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2550 organisaties
  • Veilig

BankGiro Loterij contactinformatie

Telefoonnummer BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds. Je kunt het telefoonnummer 0900 300 1600 gebruiken. De kosten voor dit nummer zijn hetzelfde als bellen naar een vast nummer. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adresgegevens BankGiro Loterij

BankGiro Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK AMSTERDAM

Klantenservice BankGiro Loterij

De klantenservice van de BankGiro Loterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je opzegging gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over je opzegging? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om je opzegging alsnog in orde te maken.

Contact BankGiro Loterij

Heb je alle gegevens bij de hand om je opzegging direct goed te regelen? Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd.


BankGiro Loterij opzeggen