★★★★★
9.2 op basis van 5029 beoordelingen Kiyoh

Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) telefoonnummer en adres

Direct gratis telefonisch opzeggen

Schriftelijke opzegging kan tot vier weken duren

Contact Contact arrow
 • De snelste manier van opzeggen
 • Meest gekozen
 • Een medewerker van Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) belt je terug
 • Een medewerker van de organisatie belt je terug

Let op: je kunt ook direct GRATIS telefonisch opzeggen! (Schriftelijke opzegging kan tot 4 weken duren)

Telefoonnummer BankGiroloterij

Je kunt de voormalige BankGiro Loterij bereiken via het telefoonnummer van de Vriendenloterij: 088 – 020 1052. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. ook op zaterdag zijn ze bereikbaar, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Gratis telefonisch opzeggen? Start hieronder met het invullen van de opzegbrief en er verschijnt een gratis CallBanner. Je wordt doorverbonden met een medewerker van de Vriendenloterij om opzeggen direct te regelen.

Adres Vriendenloterij (voorheen BankGiroloterij)

Vriendenloterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5029 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3390 organisaties
 • Veilig

Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) contactinformatie

Telefoonnummer BankGiroloterij

De BankGiroloterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdagen van 10.00 uur 's ochtends tot 16.00 uur 's middags. Je kunt het telefoonnummer 088 – 020 1030 gebruiken. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adres BankGiroloterij

BankGiro Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM

Klantenservice BankGiroloterij

De klantenservice van de BankGiro Loterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Stuur dan een opzegbrief naar het postadres om op te zeggen of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is opzeggen gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het einde van je deelname? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om je deelname alsnog te beëindigen.

BankGiroloterij contact

Heb je alle gegevens bij de hand om het opzeggen direct goed te regelen? Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd. Zo zorg je ervoor dat het contact met de Bankgiroloterij soepel en snel verloopt!

Mijn Bankgiroloterij

Je kunt je deelname ook stopzetten via mijn Bankgiroloterij. Heb je nog geen login gegevens voor je persoonlijke Mijn omgeving? Dan is het makkelijker om je deelname op een andere manier te beëindigen.

Reclame stopzetten

Wil je ook geen reclame in je brievenbus meer ontvangen van de Bankgiroloterij? Geef dit dan aan in onze opzegbrief. Uit ervaring weten we dat de Bankgiroloterij deze wens respecteert. Het verwerken kan even duren, maar uiteindelijk zal de stroom aan reclame poststukken stoppen.

Culturele organisaties

Je kunt de Bankgiro loterij niet opzeggen via de culturele organisaties die elk jaar geld ontvangen van de loterij (in 2018 ging 50% van de inkomsten - wat neerkomt op bijna 80 miljoen Euro - naar 77 culturele organisaties). Opzeggen moet je regelen via de loterij rechtstreeks of via opzeggen.nl.

Gratis telefoonnummer bankgiroloterij

Er bestaat geen gratis telefoonnummer voor opzeggen bij de Bankgiroloterij. Maar via opzeggen.nl bieden we dit wel! Start met het invullen van de gevraagde gegevens en er verschijnt een CallBanner. Geef je nummer op en je wordt gratis doorverbonden met een medewerker van de Bankgiroloterij om het stopzetten van je deelname te regelen! Is er niemand aanwezig bij de loterij? Dan krijg je van ons verschillende tijdstippen waarop je gratis gebeld wordt om alsnog het opzeggen van je deelname te regelen.

www.bankgiroloterij.nl

Je kunt uiteraard ook online opzeggen via de website van de Bankgiroloterij. Niet heel erg makkelijk weten wij uit ervaring, maar zeker te doen. Blijven klikken op de opzeg opties en uiteindelijk kom je op een pagina waar je je deelname aan de Bankgiroloterij kunt opzeggen.

Bankgiro loterij opzeggen post

Het klinkt wat ouderwets, maar het werkt nog steeds uitstekend, opzeggen via post. Stuur je opzegbrief naar het adres aan de Beethovenstraat en het opzeggen wordt geregeld. Wil je iets meer zekerheid? Stuur dan je opzegbrief aangetekend. Door de track & trace weet je zeker dat je opzegbrief is aangekomen en kun je dus aantonen dat het opzeggen geregeld moet worden.

Contact Bankgiroloterij

Er zijn verschillende manieren om de Bankgiroloterij op te zeggen. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

 • Bellen met de klantenservice op nummer 088 - 020 1030 (lokaal tarief)
 • Gratis bellen via CallBanner op opzeggen.nl
 • Online opzeggen via bankgiroloterij.nl
 • Stuur een brief naar het adres van de Bankgiroloterij
 • Stuur een aangetekende brief met track & trace

Bankgiroloterij opzeggen online

Wil je de Bankgiroloterij online opzeggen? Dat kan via de website van de loterij of via een opzegservice zoals die van opzeggen.nl. Gebruik je onze service? Wij verzenden je opzegging via een gecertificeerde e-mail naar de Bankgiroloterij. We hebben afspraken met de loterij om ervoor te zorgen dat alle opzeggingen via ons goed worden verwerkt. Uit ervaring blijkt dit ook goed te gaan!

Social media Bankgiro loterij

De Bankgiroloterij heeft een eigen Facebook pagina; https://www.facebook.com/bankgiroloterij.


Vriendenloterij (voorheen Bankgiroloterij) opzeggen