★★★★★
9.2 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

KWF Loterij telefoonnummer en adres

KWF Loterij contact

Wil je contact opnemen met de KWF Loterij? Wij hebben alle contactmogelijkheden voor jou op een rijtje gezet. Lekker makkelijk. Hou er rekening mee dat wanneer je gaat bellen, de publieksservice van het KWF (waar de loterij onder valt) bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag van 9 uur 's ochtends tot 18 uur 's avonds. Ook worden er kosten in rekening gebracht voor bellen naar het 0900 nummer. Deze zijn wel laag; een starttarief van 4,5 cent, 1 cent per minuut + je gebruikelijke belkosten.

Opzegservice KWF Loterij

Je kunt ook gebruik maken van onze opzegservice. Je kunt de KWF Loterij online opzeggen en wij bieden je opzeggarantie.Onze opzegservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Hieronder kun je in 2 minuten de noodzakelijke informatie opgeven en je opzegbrief door ons laten versturen.

Adres KWF Loterij

KWF Loterij
Postbus 75508
1070 AM AMSTERDAM

Telefoonnummer KWF Loterij

Je kunt bellen naar de publieksservice van het KWF om je deelname aan de KWF Loterij stop te zetten. Je kunt bellen met het nummer 0900 – 202 00 41. Hou er rekening mee dat er (geringe) kosten in rekening worden gebracht voor dit 0900 nummer (€ 0,01 / min, €0,045 starttarief en daarnaast je eigen gebruikelijke belkosten).

De publieksservice van het KWF is bereikbaar tijdens werkdagen van 09:00 uur tot 18:00 uur.

Meer contactmogelijkheden? Die vind je onderaan deze pagina, na onze opzegservice.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

KWF Loterij contactinformatie

Telefoonnummer KWF Loterij

Je kunt de KWF Loterij telefonisch bereiken via de publieksservice van het KWF. Deze klantenservice is bereikbaar via 0900 - 202 00 41 op werkdagen tussen 9 uur in de ochtend en 18 uur in de namiddag. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen als het druk is. De rustigste tijden om te bellen met de KWF Loterij zijn meestal tussen 14 uur en 16 uur in de middag.

Adres KWF Loterij

Wil je een opzegbrief sturen naar de KWF Loterij? Ook deze kun je richten aan het KWF, via het postbusnummer 75508, 10170 AM in Amsterdam. Hou er rekening mee dat het een aantal weken kan duren voordat het opzeggen van jouw deelname aan de loterij is verwerkt.

Facebook pagina KWF Loterij

De KWF Loterij heeft zelf geen eigen Facebook pagina. Het KWF wel. Je kunt een DM (Direct Message) sturen via de KWF Facebookpagina om je deelname aan de loterij te beëindigen.

Andere social media kanalen KWF Loterij

Ook voor de andere social media kanalen geldt; de KWF Loterij heeft geen eigen kanalen, maar maakt onderdeel uit van de kanalen van het KWF. De volgende kanalen zijn beschikbaar:

KWF Loterij aangetekend opzeggen

Wil je nog meer zekerheid over je opzegging? Dan kun je ook gebruik maken van de mogelijkheid op opzeggen.nl om je opzegbrief aangetekend te verzenden. Wij sturen alle aangetekende stukken op maandag naar de KWF Loterij (wanneer er een feestdag valt op maandag, dan worden de aangetekende stukken de eerstvolgende werkdag verzonden). Zodra we de stukken hebben aangeleverd bij PostNL, dan ontvang je van ons een bevestiging van verzending inclusief een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen. Zo weet je zeker dat je opzegbrief aankomt. Wekelijks versturen we meer dan 500 aangetekende stukken, waardoor we ook nog eens goedkoper zijn dan wanneer je zelf naar het postkantoor moet om je opzegbrief aangetekend te verzenden. Onze opzegservice is dus niet alleen makkelijker, maar ook nog eens goedkoper!

Werving KWF Loterij

Het KWF werft via verschillende kanalen. Jaarlijks worden er via de ouderwetse post mailings verstuurd naar donateurs en oud-donateurs. In deze mailings wordt gevraagd om extra donaties en worden de lopende projecten gecommuniceerd. Naast post wordt ook telefonisch geworven en worden straatteams ingezet om mensen te overtuigen om te doneren aan het KWF of mee te spelen met de KWF Loterij. De straatteams kun je alleen vriendelijk vertellen dat je geen interesse hebt, maar als je geen zin hebt om jaarlijks telefonisch en via de post benaderd te worden, dan kun je verzoeken om je gegevens te laten verwijderen. In onze opzegbrief hebben we daar al een paragraaf voor opgenomen. Wanneer je je gegevens laat verwijderen, dan zul je niet jaarlijks benaderd worden door het KWF.

KWF Loterij opzeggen na overlijden

Een overlijden is altijd een vervelende situatie. Wil je de deelname aan de KWF Loterij opzeggen ivm een overlijden? Het KWF heeft hier geen apart nummer voor, dus je kunt bellen met het gewone 0900 nummer om de deelname stop te zetten.


KWF Loterij opzeggen