★★★★★
9.3 op basis van 866 beoordelingen Kiyoh

Nationale Postcode Loterij telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Nationale Postcode Loterij

Je kunt Nationale Postcode Loterij bereiken via het telefoonnummer 0900 - 300 1500 (normaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Gratis telefonisch de Nationale Postcode Loterij opzeggen? Start hieronder met het invullen van de opzegbrief en er verschijnt een gratis CallBanner. Je wordt doorverbonden met een medewerker van de Nationale Postcode Loterij om je opzegging direct te regelen.

Adres Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.3 van 10 op basis van 866 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2580 organisaties
  • Veilig

Nationale Postcode Loterij contactinformatie

Telefoonnummer Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds. Je kunt het telefoonnummer 0900 300 1500 gebruiken. De kosten voor dit nummer zijn hetzelfde als bellen naar een vast nummer. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adresgegevens Nationale Postcode Loterij

Nationale Postcode Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK AMSTERDAM

Klantenservice Nationale Postcode Loterij

De klantenservice van de Nationale Postcode Loterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je opzegging gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over je opzegging? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om je opzegging alsnog in orde te maken.

Contact Nationale Postcode Loterij

Heb je alle gegevens bij de hand om je opzegging direct goed te regelen? Naast je adresgegevens kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd.


Nationale Postcode Loterij opzeggen