★★★★★
9.2 op basis van 1391 beoordelingen Kiyoh

Postcode Loterij telefoonnummer en adres

Postcode loterij contact gegevens

Je kunt contact opnemen met de Postcode loterij via het telefoonnummer 088 - 020 1010. De klanten- of ledenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag is de Postcode loterij telefonisch niet bereikbaar. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Gratis telefonisch de Postcode loterij opzeggen? Start hieronder met het invullen van de opzegbrief en er verschijnt een gratis CallBanner. Je wordt doorverbonden met een medewerker van de Postcode loterij om je deelname te beëindigen.

Adres Postcode loterij

Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1391 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2850 organisaties
  • Veilig

Postcode Loterij contactinformatie

Telefoonnummer Postcode loterij

De Postcode loterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur 's ochtends tot 21.00 uur 's avonds en op zaterdag van 10.00 uur 's ochtends tot 16.00 uur 's middags. Je kunt het telefoonnummer 088 - 020 1010 gebruiken. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adres Postcode loterij

Nationale Postcode Loterij
Beethovenstraat 200
1077 JZ AMSTERDAM

Klantenservice Postcode loterij

De klantenservice van de Postcode Loterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op de maandagochtend en net na een incasso. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Stuur dan de opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is opzeggen gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over het stopzetten van je deelname? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om alsnog de beëindigen in orde te maken.

Contact Postcode loterij

Heb je alle gegevens bij de hand om het stoppen van je deelname direct goed te regelen? Naast je adresgegevens (waaronder natuurlijk je postcode!) kan er ook gevraagd worden om je bankrekening waarvan de incasso wordt geïnd. Je kunt via verschillende kanalen opzeggen:

  • Bellen met de ledenservice op het nummer 088 - 020 1010 (lokaal tarief)
  • Gratis bellen via CallBanner op opzeggen.nl
  • Online opzeggen via postcodeloterij.nl
  • Stuur een brief naar het adres van de Postcodeloterij
  • Stuur een aangetekende brief met track & trace

Postcode loterij bellen

Wil de de Postcode loterij bellen om je deelname te stoppen? Zorg dat je goed voorbereid bent. De medewerker van de Postcode loterij zal proberen je te behouden als deelnemer. Krijg je een mooie aanbieding en vind je dat interessant? Mooi meegenomen natuurlijk! Maar als je belt en je wilt opzeggen, laat je dan niet verleiden tot het verlengen van je deelname. Je kunt altijd opnieuw starten met deelnemen aan de Postcode loterij!

Postcode loterij adreswijziging

Wil je een adreswijziging doorgeven aan de Postcodeloterij? Ook daarvoor kun je eenvoudig bellen met de ledenservice van de loterij. Je kunt mee blijven spelen met je lotnummers van je oude adres, je kunt de lotnummers om laten zetten naar de postcode van je nieuwe adres, of je kunt meespelen op beide adressen.

Postcodeloterij.nl

Op de website van de Postcode loterij vind je ook alle informatie over opzeggen. Het is wel even zoeken voordat je daadwerkelijk kunt opzeggen. Eerst krijg je nog te zien hoeveel er gedoneerd wordt aan goede doelen en moet je nog een paar keer door klikken naar de uiteindelijke mogelijkheid om op te zeggen. Maar het is gewoon mogelijk om op te zeggen via postcodeloterij.nl, dus geef niet op!

Stopzetten post Postcode loterij

In onze opzegbrief kun je aangeven dat je geen reclame wilt ontvangen. Handig wanneer je niet wekelijks post wilt ontvangen van de Postcode loterij de komende jaren. Hou er rekening mee dat het verwerken van deze wens enige tijd in beslag kan nemen en dat je dus nog een keer post gaat ontvangen. Maar de Postcode loterij doet wat zij belooft en stopt uiteindelijk met het versturen van reclame via de post. Bel je met de Postcode loterij om je deelname te stoppen? Vergeet dan niet om direct ook door te geven dat je geen reclame meer wilt ontvangen en dat je ook niet meer gebeld wilt worden over nieuwe aanbiedingen.

Besparing

Weet jij hoeveel geld je uitgeeft aan je deelname aan de Postcode loterij? Er zijn 14 trekkingen per jaar en per trekking betaal je €13,50. Dat komt neer op een bedrag van €189,- per jaar! Daar kun je zelf al heel snel een nieuwe fiets voor kopen. En dan weet je zeker dat je 'm krijgt...
Overigens sowieso een goede actie om te nemen; check op je rekeningafschriften van je bank eens waar je allemaal automatische afschrijvingen voor hebt. Op opzeggen.nl zien we namelijk dat erg veel opzeggers meerdere organisaties tegelijkertijd opzeggen. Vaak zijn dit loterijen, maar ook magazines, kranten en donaties worden vaak opgezegd. Met name bij loterijen en donaties zien we dat veel mensen automatische incasso's hebben lopen bij meerdere organisaties en dat deze achter elkaar worden opgezegd. Dat moet een flinke jaarlijkse besparing opleveren!

Nationale Postcode Loterij opzeggen

De Postcode loterij kent nogal wat benamingen. De meesten kennen de Postcode loterij (of aan elkaar geschreven de Postcodeloterij) wel, maar dit is dezelfde loterij als de Nationale Postcodeloterij en de NPL. Maar de Postcode loterij opzeggen is dus hetzelfde als de Nationale Postcode Loterij opzeggen.

Hoe vaak speel jij mee?

De Postcode loterij staat erom bekend dat veel deelnemers meespelen met meerdere loten. Daarmee krijg je meer geld als jouw straat de gelukkige is. Maar zolang jouw straat niet de gelukkig is, betekent dit dat je erg veel geld per jaar uitgeeft aan de Postcodeloterij!

Postcodeloterij in het nieuws

Regelmatig verschijnen er berichten over de Nationale Postcode loterij in het nieuws. Vooral het jaarlijkse goede doelen gala is een moment waarop veel media berichten over de bedragen die worden overgemaakt naar goede doelen. Ook verschijnen er nogal eens berichten in de media over het openstellen van de Nederlandse gokmarkt, zodat er wat meer concurrentie ontstaat. Nu zijn er eigenlijk slechts 2 organisaties die de loterijmarkt in Nederland beheersen, de Goede Doelen Loterijen (waar de Nationale Postcode Loterij, de Bankgiroloterij en de Vriendenloterij onder vallen) en de Nederlandse Loterij Organisatie (waar o.m. de Lotto en de Staatsloterij onder vallen). De verwachting is dat na openen van de markt de bestaande twee organisaties fors marktaandeel gaan verliezen in Nederland.

Social media Postcode loterij

Je kunt de Postcode loterij ook bereiken via Facebook op https://www.facebook.com/postcodeloterij en via Twitter.


Postcode Loterij opzeggen