★★★★★
9.2 op basis van 2142 beoordelingen Kiyoh

Nederlandse Loterij Organisatie telefoonnummer en adres

Nederlandse Loterij contact

Je kunt de Nederlandse Loterij bereiken via het telefoonnummer 070 - 550 08 52 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Liever niet bellen maar direct online opzeggen? Gebruik dan onderstaande opzegservice. Geen wachtrijen, in 3 minuten geregeld!

Adres Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij
Postbus 818
2700 AV ZOETERMEER


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2142 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

 • Opzeggarantie
 • Gratis juridische hulp
 • 3300 organisaties
 • Veilig

Nederlandse Loterij Organisatie contactinformatie

Telefoonnummer Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt het telefoonnummer 070 - 550 08 52 gebruiken. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags of in het weekend.

Adres Nederlandse Loterij

Nederlandse Loterij
Postbus 818
2700 AV ZOETERMEER

Klantenservice Nederlandse Loterij

De klantenservice van de Nederlandse Loterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op maandag in de ochtend en wanneer een incasso is uitgevoerd. Krijg je de klantenservice niet te pakken? Opzeggen kan dan via een opzegbrief naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is opzeggen online en gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over stoppen met deelnemen aan één van de loterijen van de Nederlandse Loterij? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om opzeggen bij de Nederlandse Loterij alsnog netjes in orde te maken.

Nederlandse Loterij contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de Nederlandse Loterij. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

 • Telefonisch opzeggen via het nummer 070 - 550 08 52
 • Opzeggen met een brief naar postadres
 • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl met track & trace
 • Opzeggen via de Mijn omgeving van Nederlandse Loterij (gratis)

Loterijen van Nederlandse Loterij

De Nederlandse Loterij heeft meerdere spellen. Ook deze hebben we voor jou op een rijtje gezet:

 • Staatsloterij
 • Lotto
 • Eurojackpot
 • Miljoenenspel
 • Lucky Day
 • Krasloten
 • Toto

www.nederlandseloterij.nl

Via de website van de Nederlandse Loterij kun je ook eenvoudig alle gegevens vinden om contact op te nemen met de Nederlandse Loterij. Hier vind je dezelfde gegevens als op deze pagina. Naast het adres en het telefoonnummer vind je hier ook informatie over het prijzenpakket en de uitslagen van de trekkingen van de verschillende gokspellen.

Post Nederlandse Loterij stopzetten

Wil je geen reclame meer ontvangen van loterijen van de Nederlandse Loterij nadat je gestopt bent met deelnemen? Neem dan de extra paragraaf op in je opzegbrief. Wanneer je de Nederlandse Loterij verzoekt om ook direct je persoonsgegevens te wissen, dan zul je nooit meer een reclame envelop ontvangen van een loterij van de Nederlandse Loterij.

Kosten Nederlandse Loterij

De kosten die je maandelijks hebt door meespelen met een loterij van de Nederlandse Loterij, zijn afhankelijk met van de spellen waar je aan deelneemt. De Staatsloterij is het duurste spel. Je kunt al gauw enkele tientjes per maand betalen aan de Nederlandse Loterij.

Besparen

Wij horen vaak van opzeggers dat ze op zoek zijn naar mogelijkheden om te besparen op de maandelijks terugkerende kosten. Deze opzeggers bekijken hun bankafschriften en komen al snel tot de conclusie dat het stoppen met deelnemen aan loterijen van de Nederlandse Loterij al snel een paar honderd Euro per jaar oplevert. Andere toppers om te besparen zijn goede doelen en magazines en kranten. Consumenten die nog nooit zijn overgestapt naar een andere energieleveranciers kunnen vaak ook nog eens honderden Euro's extra besparen. Heb je al jaren dezelfde verzekering? Zoek eens op Internet naar alternatieven. Ook op dit vlak grote kans dat je flink kunt besparen op je maandelijkse kosten!

Verwijderen persoonsgegevens

We hebben direct de optie toegevoegd aan de opzegbrief van de Nederlandse Loterij om ook je persoonlijke data te laten verwijderen. Zo weet je zeker dat je over een paar maanden niet opnieuw wordt benaderd door de Nederlandse Loterij om deel te nemen aan 1 van hun spellen.


Nederlandse Loterij Organisatie opzeggen