★★★★★
9.2 op basis van 1304 beoordelingen Kiyoh

Postcode Loterij opzeggen

Zeg hier direct Postcode Loterij op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 1304 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 2830 organisaties
  • Veilig

Postcode Loterij opzeggen werkt als volgt

Postcode loterij opzeggen

Wil je de Postcode loterij opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de Postcode loterij per wanneer je deelname wordt stopgezet.

Gratis opzegbrief Postcode loterij

Alle opzegbrieven kun je direct gratis downloaden. Registratie is niet noodzakelijk en we slaan je gegevens niet op. De gratis opzegbrief kun je zelf versturen. Zo eenvoudig werkt opzeggen.nl.

Opzeggarantie

Wil je direct zekerheid over het stopzetten van je deelname aan de Postcode loterij? Laat dan ons het afmelden voor je regelen. Wij versturen je opzegging naar de Postcodeloterij en je ontvangt hiervan van ons een bevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Klik hier voor meer informatie over onze opzeggarantie.

Automatische incasso Postcode loterij

Hou er rekening mee dat je de automatische incasso die je hebt afgegeven, alleen via de Postcode loterij kunt laten beëindigen. Dit wordt ook direct opgenomen in je opzegbrief, dus je hoeft hier geen extra handeling voor te verrichten.

Storneren

Specifiek voor kansspelen is er geen mogelijkheid om bedragen die automatisch worden geïncasseerd te laten storneren. Je moet de incasso altijd door de Postcode loterij laten beëindigen.

Nationale Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij heeft meer dan 2.500.000 deelnemers. Er vindt maandelijks een trekking plaats. Van de totale inleg wordt 50% gedoneerd aan 93 goede doelen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten, sociale samenhang in Nederland, natuurbescherming en milieu. Naast de Nationale Postcode Loterij vallen ook de Bankgiro Loterij en de Vriendenloterij onder de Goededoelenloterijen.

  • Je postcode met een volgnummer is het lotnummer
  • Uitslagen iedere 8de van de maand
  • Prijzen in geld of je wint een fiets of een bak ijs...
  • Een lot kost € 13,50 per trekking
  • 14 trekkingen per jaar
  • Postcode loterij opzeggen kan op ieder gewenst moment

Postcode loterij opzeggen online

De meest gebruikte manier om de Postcode loterij op te zeggen, is opzeggen online. Online stopzetten is nou eenmaal de makkelijkste manier. Je kan dit doen door gebruik te maken van onze opzegservice, maar ook via de website van de Postcode loterij zelf. Daarnaast kan je de Postcode loterij ook opzeggen door middel van een brief naar hun huidige adres te sturen of door te bellen naar de klantenservice. Let daarbij wel op de gehanteerde kantooruren. Bij opzeggen.nl zien we vaak dat dit niet altijd goed gaat, daarom is het fijn om via onze opzegservice het direct in één keer te regelen, zonder dat je überhaupt hoeft te wachten tot je iemand aan de lijn krijgt.

Aangetekend verzenden, met korting

Opzeggen.nl is dus gemakkelijk en direct: je vult je gegevens in en wij doen de rest. Postcode loterij opzeggen kan nu ook door middel van een aangetekende brief. Er is dan bewijs dat de Postcode loterij je brief heeft ontvangen en jij nog meer zekerheid hebt dat ze je lot opzeggen. Wij bieden de aangetekende brief voor een prijs van slechts 6,99 euro, terwijl je PostNL bij het postkantoor hiervoor 8,40 euro moet betalen! Elke maandag sturen wij aangetekende brieven naar de Postcode loterij. Nadat je brief is verstuurd krijg je van ons je track & trace code, waarmee je de brief kan volgen.
Zo wordt de Postcode loterij opzeggen dus niet alleen gemakkelijk en direct, je krijgt ook nog eens extra zekerheid over wanneer je brief aankomt, dat het aan is gekomen en dat het beëindigen van je deelname bij de Postcode loterij wordt verwerkt.

Als Postcode loterij opzeggen niet lukt

Bij opzeggen.nl horen we vaak van klanten dat zelf opzeggen bij loterijen zoals de Postcode loterij ontzettend lastig kan zijn. Telefonisch probeert de klantenservice je altijd over te halen om toch lid te blijven, vaak doen ze nog allerlei pogingen met acties en kortingen om dit te realiseren. Hoewel jij de klant bent, lijkt het vaak alsof je niet zelf de keuze hebt om op te zeggen. Vaak moet je eerst ook nog eens lang in de wachtrij staan voordat je eindelijk iemand kan spreken. Ook via websites is het vaak lastig om in eerste instantie te vinden waar en hoe je kan opzeggen. Het is dan ook niet raar dat we vaak horen dat opzeggen lang duurt en erg frustrerend is.

Wij als opzeggen.nl vinden het dan ook erg belangrijk dat opzeggen makkelijk en snel is. Het enige wat je hoeft te doen is een paar van je gegevens in te vullen en opzeggen is bijna zo goed als geregeld! Je hoeft de opzegbrief voor Postcode loterij alleen nog maar op te sturen en je bent ervan af. Geen wachttijd, niemand die je tegenhoudt en alles duidelijk en simpel. Makkelijk toch?

Als we onze opzeggers moeten geloven, zijn loterijen als de Postcodeloterij inderdaad lastig om op te zeggen. Bij opzeggen.nl merken we daar gelukkig niets van. Bijna nooit ervaren onze consumenten problemen met de Postcode loterij opzeggen via onze opzegservice. Mocht het toch het geval zijn dat de uitschrijving niet is gelukt, dan nemen wij natuurlijk contact op met de Postcode loterij en zorgen wij ervoor dat het stopzetten van je deelname alsnog goed wordt verwerkt. Wij zorgen ervoor dat het sowieso goed komt!

Wat zeggen opzeggers over opzeggen bij de Postcodeloterij?

Frank uit Eindhoven - "Ik heb me aan de telefoon laten overhalen om mee te blijven doen bij de Postcodeloterij. Ik kreeg een gratis maand maar ik moest eerst nog paar maanden meespelen en betalen. Eigenlijk heel vervelend achteraf. Nu heb ik mijn deelname opgezegd met track & trace, dus dat komt goed. Ik denk niet dat ik nog ooit ga meespelen met de Postcode loterij. "

Erwin uit Wassenaar - "Een dikke 10, probleem goed opgelost zonder te vragen. Echt aan te raden om Postcode loterij op te zeggen via opzeggen.nl!"

Hans uit Deventer - "Ik had een andere loterij opgezegd via een aangetekende brief. Nu zag ik dat ik ook online Postcode loterij aangetekend kan opzeggen tegen lagere kosten. Super initiatief van jullie!"

Mijn Postcode loterij

Vanuit je mijn Postcode loterij omgeving kun je ook contact opnemen. Je kunt je hier ook uitschrijven of afmelden van deelname. Je hebt wel een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te loggen op je Mijn Postcodeloterij omgeving. Als je nog geen account hebt, dan is het zeker makkelijker om je deelname stop te zetten door telefonisch contact op te nemen met de Postcode loterij, online op te zeggen bij de Postcodeloterij of schriftelijk op te zeggen.

Meest opgezegde loterijen


Andere loterijen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Loterij

Maak nu gratis je Postcode Loterij opzegbrief

Postcode Loterij telefoonnummer en adres