★★★★★
9.2 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Staatsloterij telefoonnummer en adres

Staatsloterij contact

Je kunt de Staatsloterij bereiken via het telefoonnummer 070 - 550 08 52. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Liever niet bellen maar direct online regelen? Gebruik dan onderstaande opzegservice. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Staatsloterij

Nederlandse Loterij
Postbus 818
2700 AV ZOETERMEER


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Staatsloterij contactinformatie

Telefoonnummer Staatsloterij

De Staatsloterij is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je kunt het telefoonnummer 070 - 550 08 52 gebruiken. Wil je voorkomen dat je in een wachtrij terecht komt? Dan kun je het beste bellen tussen 14.00 uur en 16.00 's middags of in het weekend.

Adres Staatsloterij

Nederlandse Loterij
Postbus 818
2700 AV ZOETERMEER

Klantenservice Staatsloterij

De klantenservice van de Staatsloterij is op sommige momenten lastig te bereiken, bijvoorbeeld op maandag in de ochtend en wanneer een incasso is uitgevoerd. Krijg je de klantenservice niet te pakken of wil je niet bellen? Dan kun je ook gebruik maken van onze opzegservice, online en met garantie. Wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over stoppen met deelnemen aan de Staatsloterij? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om dit netjes in orde te maken.

Staatsloterij contact

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met de Staatsloterij. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet:

  • Telefonisch via het nummer 070 - 550 08 52
  • Met een brief naar het postadres
  • Aangetekend via opzeggen.nl met track & trace
  • Via Mijn Staatsloterij op de website van de Staatsloterij (gratis)
  • Via WhatsApp met het mobiele nummer +31 6 82709106

www.staatsloterij.nl

Via de website van de Staatsloterij kun je ook eenvoudig alle gegevens vinden om contact op te nemen met de Staatsloterij. Hier vind je dezelfde gegevens als op deze pagina. Naast het adres en het telefoonnummer vind je hier ook informatie over het prijzenpakket en de uitslagen van de trekkingen.

Mijn Staatsloterij

Naast telefonisch of schriftelijk contact opnemen kun je ook contact opnemen met de Staatsloterij via de Mijn Staatsloterij omgeving. Hiervoor heb je wel een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Na inloggen kun je naar 'Abonnementen' gaan en daar je lot aanpassen. Niet echt gebruikersvriendelijk, maar het werkt wel.

Post Staatsloterij stopzetten

Wil je geen reclame meer ontvangen van de Staatsloterij nadat je gestopt bent met deelnemen? Neem dan de extra paragraaf op in je opzegbrief. Wanneer je de Staatsloterij verzoekt om ook direct je persoonsgegevens te wissen, dan zul je nooit meer een reclame envelop ontvangen van de Staatsloterij.

Kosten Staatsloterij

Er zijn ontzettend veel deelnemers aan de Staatsloterij. Prima natuurlijk, mensen hopen toch dat ze een mooi prijsje winnen! Maar de winkans is natuurlijk ontzettend laag en de jaarlijkse kosten liegen er niet om. Wanneer je meespeelt met de maandelijkse trekkingen met Jackpot (XL), dan betaal je € 17,50 per maand, oftewel € 210,- per jaar! Laten we positief zijn en zeggen dat je gemiddeld 2 keer per jaar € 7,50 wint omdat je het laatste cijfer juist hebt... dan nog ben je dus bijna € 200,- per jaar aan het spenderen aan de Staatsloterij. Een mooi bedrag om andere dingen mee te doen!

Besparen

Wij horen vaak van gebruikers van onze service dat ze op zoek zijn naar mogelijkheden om te besparen op de vaste lasten. Deze opzeggers bekijken hun bankafschriften en komen al snel tot de conclusie dat het stoppen met deelnemen aan loterijen al snel een paar honderd Euro per jaar oplevert. Andere toppers om te besparen zijn goede doelen en magazines en kranten. Consumenten die nog nooit zijn overgestapt naar een andere energieleveranciers kunnen vaak ook nog eens honderden Euro's extra besparen. Heb je al jaren dezelfde verzekering? Zoek eens op Internet naar alternatieven. Ook op dit vlak grote kans dat je flink kunt besparen op je maandelijkse kosten!

Meerdere contracten

Gemiddeld zegt 10% van de gebruikers van onze service meerdere contracten op. Wanneer iemand de Staatsloterij opzegt bijvoorbeeld, dan worden ook direct andere loterijen opgezegd. Denk bijvoorbeeld aan de Lotto of de Postcodeloterij. Wordt er een donatie aan een goed doel stopgezet? Dan zien we ook in 10% van de gevallen dat meerdere goede doelen worden opgezegd.

Verwijderen persoonsgegevens

In Europa, en dus ook in Nederland, kun je organisaties vragen om je persoonsgegevens te wissen. Deze wetgeving biedt dus de mogelijkheid om door organisaties 'vergeten te worden'. Ook al horen wij van veel organisaties dat ze moeite hebben om te voldoen aan deze wetgeving, het kan wel. Zodra de Staatsloterij al jouw gegevens heeft gewist, kun je er dus zeker van zijn dat je ook nooit meer benaderd zal worden door de Staatsloterij om weer mee te gaan spelen. Op opzeggen.nl gebruikt meer dan 95% van de gebruikers de paragraaf om ook direct de persoonsgegevens te wissen. Dat zegt genoeg; consumenten willen steeds meer zelf bepalen met wie ze zaken doen en zitten helemaal niet te wachten om opnieuw door organisaties benaderd te worden waar ze net vanaf zijn!

Social media Staatsloterij

De Staatsloterij biedt naast de normale contactkanalen ook contact via social media. Zo kun je een WhatsApp bericht sturen naar +31 6 82709106. Op Twitter kun je de Staatsloterij volgen via https://twitter.com/nlloterij. Op staatsloterij.nl kun je ook gebruik maken van chat, mist een medewerker beschikbaar is.


Staatsloterij opzeggen