★★★★★
9.2 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Veronica Magazine telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Veronica Magazine

Je kunt Veronica Magazine bereiken via het telefoonnummer 088-55 00 252.

Liever niet bellen maar direct online je opzegging regelen? Gebruik dan onze opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Veronica Magazine

Veronica Magazine
Postbus 75
2400 AB ALPHEN AAN DE RIJN


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Veronica Magazine contactinformatie

Telefonisch contact opnemen met Veronica Magazine

Veronica Magazine is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. via het telefoonnummer 088 55 00 252. In het weekend kun je Veronica Magazine niet bereiken. Wij hebben Veronica Magazine een aantal malen gebeld met vragen over een opzegging. Onze ervaring leert dat er nogal eens een wachttijd is voordat je iemand te spreken krijgt. De meeste kans om snel iemand te spreken heb je tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.

Adresgegevens Veronica Magazine

Veronica Magazine
Postbus 75
2400 AB ALPHEN AAN DE RIJN

Klantenservice Veronica Magazine

De klantenservice van Veronica Magazine is vaak lastig te bereiken. Krijg je de klantenservice moeilijk te pakken? Of wil je opzeggen in het weekend en is er dus helemaal geen klantenservice bereikbaar? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice van opzeggen.nl. Je ontvangt van Veronica Magazine een bevestiging van je opzegging.

Contact Veronica Magazine

Veronica Magazine geeft op haar website aan dat je voor een opzegging het beste kunt bellen. Je krijgt namelijk direct een telefonisch bevestiging (dat staat echt op de website, wij hebben geen idee wat hier de waarde of zekerheid van is). Vervolgens krijg je binnen 3 weken ook nog een schriftelijke bevestiging.

Als je gaat bellen, dan zal de call center medewerker proberen je middels een aanbieding alsnog als klant te behouden. Wellicht is de aanbieding zo goed dat je daar wel interesse in hebt. Maar als je het magazine toch niet leest, dan is een betere aanbieding nog steeds niet interessant. Wil je een behoudgesprek met een medewerker van Veronica Magazine voorkomen? Gebruik dan de opzegbrief van opzeggen.nl. Wanneer je hier je zogenaamd Recht van Verzet activeert, dan verschijnt er direct een extra alinea in je opzegbrief die ervoor zorgt dat je niet meer benaderd mag worden door Veronica Magazine. Makkelijker kan het niet.


Veronica Magazine opzeggen