★★★★★
9.2 op basis van 2077 beoordelingen Kiyoh

Opstalverzekering opzegbrief

Opzeggen bij je opstalverzekeraar

16.561 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 2.843.830 opzeggingen in totaal

back

Opzegbrief opstalverzekering

Zoek je een opzegbrief voor je opstalverzekering? Zoek de verzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de opstalverzekeraar per wanneer jouw opstalverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn opstalverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je opstalverzekering al opzegbaar is. Steeds meer opstalverzekeringen zijn direct na afsluiting dagelijks opzegbaar, maar er zijn ook nog steeds veel opstalverzekeringen waarvoor een jaarcontract geldt. Zodra dit jaar voorbij is, zijn ook deze opstalverzekeringen dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Nieuwe opstalverzekering

Stap je over naar een andere opstalverzekering? Zorg dan dat de einddatum van je oude verzekering gelijk loopt met de ingangsdatum van je nieuwe verzekering. Wanneer je naar de opzegbrief van je oude opstalverzekeraar gaat, dan kun je daar ook een einddatum opgeven. Zorg er wel voor dat de datum die je kiest ook daadwerkelijk als einddatum volgens je contract mogelijk is.Hieronder vind je directe links naar veel opgezegde opstalverzekeringen:

Opstalverzekering opzeggen