★★★★★
9.2 op basis van 3795 beoordelingen Kiyoh

Boxx telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Boxx

Je kunt Boxx bereiken via het telefoonnummer 020 – 262 35 34.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Boxx

Boxx
Koningin Wilhelminaplein 12
1062 HK Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3795 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Boxx contactinformatie

Telefoonnummer Boxx

Zoek je het telefoonnummer van Boxx? Je kunt Boxx bereiken via het telefoonnummer 020 – 262 35 34. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Boxx

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Boxx:
Boxx
Koningin Wilhelminaplein 12
1062 HK Amsterdam

Klantenservice Boxx

Wil je de klantenservice van Boxx benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij Boxx.

Contact Boxx

Opzeggen bij Boxx kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Boxx. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Boxx opzeggen