★★★★★
9.2 op basis van 4167 beoordelingen Kiyoh

HelloFresh telefoonnummer en adres

Hoe kan ik contact opnemen met Hellofresh?

Op de website van Hellofresh wordt alleen de optie geboden om via chat contact op te nemen. Wil je dit? Klik dan onderaan de webpagina's van Hellofresh op de optie 'Contact'. Aan de rechterzijde opent dan een chat venster waarmee je contact kunt opnemen met een medewerker van Hellofresh.

Wat is het telefoonnummer van Hellofresh?

Hellofresh geeft de voorkeur aan contact per live chat via de website. Maar er is ook een telefoonnummer waarop je Hellofresh kunt bereiken, namelijk 020-7602014. Hou wel rekening met openingstijden.

Wat is het adres van Hellofresh?

Het adres van Hellofresh is:
HelloFresh Nederland
T.a.v. opzegging
Spaklerweg 50-52
1114 AE Amsterdam

Kan ik Hellofresh ook per e-mail bereiken?

Helaas, Hellofresh biedt een e-mailadres aan voor het verzenden van jouw opzegging: opzeggingen@hellofresh.nl. Hou er rekening mee dat je dit e-mailadres alleen kunt gebruiken voor opzeggingen. Heb je een vraag of een klacht? Dan kun je dit e-mailadres niet gebruiken en zul je ook geen antwoord krijgen op jouw vraag als je dit e-mailadres toch gebruikt.

Wanneer is de klantenservice van Hellofresh bereikbaar?

De klantenservice van Hellofresh kent ruime openingstijden. Je kunt op de contactpagina van Hellofresh zien wanneer de live chat optie beschikbaar is.

Hoe kan ik Hellofresh opzeggen?

Je kunt de maaltijdboxen van Hellofresh stopzetten door een live chat sessie te starten of gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, die je direct hieronder kunt vinden.

Zoek je informatie over de algemene voorwaarden van Hellofresh of je herroepingsrecht? Lees dan onderaan deze pagina verder.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 4167 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

HelloFresh contactinformatie

Hoe kan ik Hellofresh opzeggen?

Je kunt Hellofresh op verschillende manieren opzeggen:

  • Door te bellen naar 020-7602014 (vraag om een bevestiging van je opzegging!)
  • Door een live chat sessie te starten op de website van Hellofresh
  • Door je opzegging te sturen naar het e-mailadres van Hellofresh
  • Door je opzegging te sturen naar het postadres van Hellofresh
  • Met de opzegservice van opzeggen.nl

Wat zijn de Algemene Voorwaarden van Hellofresh?

Check de algemene voorwaarden van Hellofresh om te zien welke mogelijkheden je hebt om je abonnement te wijzigen, te pauzeren of op te zeggen.

Wat is mijn wettelijke herroepingsrecht?

Je kunt de overeenkomst met Hellofresh ALTIJD binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van reden, herroepen. Daarmee zie je af van de overeenkomst, zonder dat hiervoor kosten in rekening gebracht mogen worden. De termijn van 14 dagen begint te lopen op de dag dat je de eerste maaltijdbox ontvangt. Let op; de ontvangen maaltijdbox moet wel betaald worden.

Wij adviseren je om de opzegging per e-mail te verzenden naar klantenservice@hellofresh.nl, zodat er geen tijd verloren gaat met het verzenden van de brief per gewone post. Wanneer wij je opzegging verzenden, dan doen we dit middels een aangetekende e-mail. Wij hebben dan altijd een bewijs dat Hellofresh de e-mail heeft ontvangen en de opzegging dus op het moment van ontvangst ingaat.

Waar kan ik inloggen in mijn account?

Voor het wijzigen van je gegevens, het pauzeren van de levering of voor het opzeggen van je lidmaatschap, kun je inloggen in je Hellofresh account.


HelloFresh opzeggen