★★★★★
9.2 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Museumkaart telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Museumkaart

Via 0900 - 40 40 910 kun je de Museumkaart opzeggen. De kosten voor dit telefoonnummer bedragen € 0,35 per gesprek. Wanneer je met een mobiele telefoon belt, dan komen daar nog de kosten van je mobiele provider bij. De Museumkaart is op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Hou rekening met de mogelijkheid dat je in een wachtrij terecht komt.

Liever direct online je opzegging regelen met opzeggarantie? Gebruik dan onze opzegbrief. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Museumkaart

Museumkaart
Postbus 5020
2900 EA Capelle a/d IJssel


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Museumkaart contactinformatie

Telefoonnummer Museumkaart

Via het betaalnummer 0900 - 40 40 910 kun je de Museumkaart bereiken voor het opzeggen van je kaart. De Museumkaart is bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur op doordeweekse dagen. Als je gaat bellen om je kaart op te zeggen, hou er dan rekening mee dat er een wachtrij kan zijn. De meest rustige momenten om te bellen zijn in de middag, tussen 14.00 uur en 16.00 uur.

Adresgegevens Museumkaart

Museumkaart
Postbus 5020
2900 EA Capelle a/d IJssel

Klantenservice Museumkaart

De klantenservice van de Museumkaart is alleen tijdens reguliere kantoortijden bereikbaar, wat lastig kan zijn als je zelf werkt. Wil je de Museumkaart opzeggen op een moment dat de klantenservice niet bereikbaar is? Of heb je geen zin om te bellen met de klantenservice? Stuur dan een opzegging naar het postadres of gebruik de handige verzendservice met opzeggarantie van opzeggen.nl. In dat laatste geval is je opzegging gegarandeerd, wij regelen het voor je. Ontstaat er discussie over je opzegging met de Hartstichting? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag om je opzegging alsnog in orde te maken.

Contact Museumkaart

De Museumkaart biedt op haar website twee contactmogelijkheden, telefonisch of via een webformulier. Het webformulier is een algemeen formulier en vind je via https://www.museumkaart.nl/Contact.


Museumkaart opzeggen