★★★★★
9.2 op basis van 3045 beoordelingen Kiyoh

My Collections telefoonnummer en adres

My Collections contact

Wil je contact opnemen met My Collections? Om je abonnement bij My Collections te stoppen kun je bellen met telefoonnummer 070 - 737 11 15 (lokaal tarief). My Collections is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kan komen als het druk is.

Direct My Collections online opzeggen? Gebruik onze opzegservice. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres My Collections

My Collections
Oosteinde 137
2271 EE Voorburg


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3045 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

My Collections contactinformatie

Telefoonnummer My Collections

Zoek je het telefoonnummer van My Collections? Je kunt My Collections bereiken via het telefoonnummer 070 - 737 11 15. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice (08.30 tot 17.00 uur op werkdagen). Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan abonneenummer of bankrekeningnummer waar My Collections de maandelijkse bedragen vanaf haalt..

Adres My Collections

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij My Collections:
My Collections
Oosteinde 137
2271 EE Voorburg

Klantenservice My Collections

Zoals elke organisatie biedt ook My Collections een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact My Collections

Opzeggen bij My Collections kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met My Collections. Wil je een opzegbrief sturen? Gebruik dan de adresgegevens zoals weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.

My Collections opzeggen mail

Wil je My Collections opzeggen via e-mail? Dat kan ook. Gebruik hiervoor het e-mailadres info@mycollections.nl. Let er wel op dat je de juiste informatie meestuurt. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze gratis opzegbrief. Download deze en stuur deze naar het e-mailadres van My Collections. Je kunt natuurlijk ook de informatie die we vragen voor de brief in je e-mail plaatsen en de brief achterwege laten. Je moet vervolgens wel goed in de gaten houden dat je van My Collections een ontvangstbevestiging krijgt en je opzegging daadwerkelijk wordt verwerkt door My Collections.

Vanuit opzeggen.nl maken we geen gebruik van het e-mailadres van My Collections. Simpelweg vanwege het feit dat we hier slechte ervaringen mee hebben. Wanneer opzeggingen via een bepaald kanaal teveel issues opleveren, dan wijzigen wij het kanaal. Voor My Collections betekent dit dat we alle opzegbrieven per post en aangetekende post versturen.

Inschrijving Kamer van Koophandel My Collections

My Collections is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 56527497.

BTW nummer My Collections

Het BTW nummer van My Collections is NL.8521.70.464.B01.

Klacht My Collections

Heb je een klacht over My Collections? Je kunt dan contact opnemen met My Collections via telefoon of e-mail. My Collections geeft aan binnen 24 uur te reageren. Heb je het gevoel dat er iets niet klopt aan je abonnement of over de manier waarop het abonnement aan je is verkocht? Dan kun je ook contact opnemen met de Ombudsman of een andfere consumentenorganisatie. Wanneer daar voldoende klachten binnenkomen, dan zal er actie worden ondernomen richting My Collections.

Geen contact meer met My Collections

Wil je na het uitschrijven niet meer gebeld worden door My Collections? En ook geen e-mails meer ontvangen. Geef dan in je opzegbrief aan dat My Collections jouw gegevens moet verwijderen. Dit zijn ze dan wettelijk verplicht. En als My Collections jouw gegevens niet meer heeft, dan kan ze ook geen contact meer opnemen. Zo weet je zeker dat je voor eens en voor altijd verlost bent van de commerciële boodschappen van My Collections.

My Collections contact mogelijkheden op een rijtje

We hebben alle mogelijkheden nog even op een rijtje gezet voor je. Om je abonnement op My Collections te stoppen heb je de volgende opties:

  • Telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 070 - 737 11 15 (lokaal tarief)
  • Opzeggen met een opzegbrief naar het adres in Voorburg
  • Opzeggen met onze opzegservice, wij versturen je opzegbrief
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl met track & trace, goedkoper dan PostNL
  • Opzeggen via het e-mailadres van My Collections (gratis)

Aangetekend opzeggen My Collections

My Collections is een organisatie waar we ook aangetekend opzeggen voor bieden. Aangezien we in het verleden nogal eens issues hadden met My Collections, hebben we deze optie toegevoegd. Vanwege het hoge aantal opzeggingen dat we regelen bij My Collections, kunnen we aangetekend opzeggen zelfs goedkoper aanbieden dan wanneer je dit zelf regelt via het postkantoor. Dus jij kan online opzeggen met een aangetekende zending, wij regelen dit voor jou. En waar dit normaal 8,40 Euro kost als je zelf naar het postkantoor gaat, bieden wij dit tegen een lager tarief aan. Zo maken we opzeggen niet alleen makkelijk voor jou, maar is het ook nog goedkoper dan wanneer je dit zelf regelt! We sturen de aangetekende stukken iedere maandag (of, wanneer maandag een feestdag is, dan de eerstvolgende werkdag) via PostNL. Wij sturen jou de track & trace code van PostNL toe, zodat je de zending zelf kunt volgen.

Onze ervaringen met opzeggen bij My Collections

We hebben in het verleden wel wat problemen gehad met opzeggen bij My Collections. Maar op dit moment ervaren we weinig tot geen issues. En als er problemen zijn en we contact opnemen met My Collections hierover, dan worden issues alsnog opgelost. Een organisatie dus om voorzichtig mee te zijn, maar opzeggen lukt over het algemeen wel. Pas wel op met de gratis pakketten die ze bieden, je wilt natuurlijk niet ongewenst vastzitten aan een abonnement.

Bedenktijd My Collections

Heb je een abonnement bij My Collections afgesloten maar ben je daar niet blij mee? Dan heb je altijd twee weken bedenktijd. In deze periode kun je afzien van je koop, zodat dat My Collections hiervoor kosten of een boete mag rekenen.


My Collections opzeggen