★★★★★
9.2 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Seniorweb telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Seniorweb

Je kunt Seniorweb bereiken via het telefoonnummer 030 276 99 65.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Seniorweb

Seniorweb
Postbus 222
3500 AE Utrecht


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5183 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Seniorweb contactinformatie

Telefoonnummer Seniorweb

Zoek je het telefoonnummer van Seniorweb? Je kunt Seniorweb bereiken via het telefoonnummer 030 276 99 65. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Seniorweb

Adresgegevens Seniorweb:
Seniorweb
Postbus 222
3500 AE Utrecht

Klantenservice Seniorweb

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Seniorweb. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Seniorweb. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Seniorweb

Opzeggen bij Seniorweb kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Seniorweb. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Seniorweb opzeggen