★★★★★
9.2 op basis van 3758 beoordelingen Kiyoh

Forum voor Democratie telefoonnummer en adres

Forum voor Democratie contact

Wil je contact opnemen met Forum voor Democratie? Om je lidmaatschap bij Forum voor Democratie te beëindigen kun je bellen naar telefoonnummer 020 - 261 2874. De ledenadministratie is bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Direct je lidmaatschap van Forum voor Democratie online opzeggen? Gebruik dan de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Forum voor Democratie

Forum voor Democratie
Postbus 10116
1001 EC Amsterdam


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3758 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3340 organisaties
  • Veilig

Forum voor Democratie contactinformatie

Telefoonnummer Forum voor Democratie

Forum voor Democratie is op werkdagen telefonisch te bereiken op nummer 020 - 261 2874. Je kunt Forum voor Democratie bereiken van 8.30 uur in de ochtend tot 21.00 uur in de avond. Ook op zaterdag kun je bellen, van 9.00 uur in de ochtend tot 17 uur in de middag.

Adres Forum voor Democratie

Forum voor Democratie
Postbus 10116
1001 EC Amsterdam

Forum voor Democratie contact

Forum voor Democratie is telefonisch goed te bereiken over het algemeen. Hou er rekening mee dat, wanneer Forum voor Democratie negatief in het nieuws komt, het telefoonnummer vaak overbelast is en het wat moeilijker is om Forum voor Democratie telefonisch te bereiken.

Forum voor Democratie opzeggen brief

Je kunt je lidmaatschap bij Forum voor Democratie ook met een brief stopzetten. Wij geven je hierboven al direct een voorbeeld hoe deze opzegbrief eruit kan zien. Vul de gevraagde gegevens in en je kunt de opzegbrief eenvoudig downloaden. Stuur de brief naar het adres van Forum voor Democratie en het opzeggen van je lidmaatschap wordt geregeld. Als je de opzegbrief aangetekend wilt versturen, dan kun je beter gebruik maken van onze opzegservice. Terwijl je bij het postkantoor 8,40 Euro betaald, betaal je bij ons net iets minder (soms ook iets meer, afhankelijk van het volume dat we verwerken voor Forum voor Democratie) voor exact dezelfde service! Je kunt bij opzeggen.nl dus ook nog geld besparen.

Geen contact meer met Forum voor Democratie

Wil je na het uitschrijven niet meer gebeld worden door Forum voor Democratie? En ook geen post of e-mail meer ontvangen? Geef dat dan aan in je opzegbrief. Opzeggen.nl biedt hiervoor al direct een optie. Als je aangeeft in je opzegbrief dat in het kader van de AVG al je gegevens moeten worden verwijderd, dan zal Forum voor Democratie geen (telefonisch) contact meer met je opnemen. Aangezien Forum voor Democratie een politieke partij is, mag je verwachten dat zij zich aan de Europese wetgeving zal houden en je gegevens volgens de wet zal verwijderen.

Welke contactoptie werkt het best?

Je kunt je lidmaatschap van Forum voor Democratie opzeggen per brief, via de telefoon of online. In het kort heb je de volgende mogelijkheden om je lidmaatschap te beëindigen:

  • Telefonisch opzeggen via het telefoonnummer 020 - 261 2874 (lokaal tarief)
  • Opzeggen met een opzegbrief
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl met track & trace


Forum voor Democratie opzeggen