★★★★★
9.2 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Delta Internet telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Delta Internet

Je kunt Delta Internet bereiken via het telefoonnummer 0118 - 22 55 00.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Delta Internet

Delta Internet
Postbus 5048
4330 KA Middelburg


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5022 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Delta Internet contactinformatie

Telefoonnummer Delta Internet

Zoek je het telefoonnummer van Delta Internet? Je kunt Delta Internet bereiken via het telefoonnummer 0118 - 22 55 00. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Delta Internet

Adresgegevens Delta Internet:
Delta Internet
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

Klantenservice Delta Internet

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Delta Internet. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Delta Internet. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Delta Internet

Wil je weten welke contactopties Delta Internet allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Delta Internet.


Delta Internet opzeggen