KPN Internet opzeggen

Download hier je gratis opzegbrief


KPN Internet opzeggen werkt als volgt

KPN internet opzeggen

Wil je KPN Internet opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van KPN per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. KPN hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Over KPN

KPN telt 35,1 miljoen klanten, met name in Nederland, maar ook in België. Naast het merk KPN zijn ook de merken HI, Telfort, Simyo, XS4ALL van KPN. KPN biedt (mobiele) telefonie, Internet en televisiediensten.


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van KPN, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde aanbieders

  1. KPN
  2. Ziggo
  3. Pretium Telecom
  4. CanalDigitaal
  5. Fiber

Andere aanbieders


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie, Internet & vaste telefonie

Maak nu gratis je KPN Internet opzegbrief