★★★★★
9.2 op basis van 2127 beoordelingen Kiyoh

Uitvaartverzekering opzegbrief

Opzeggen bij alle uitvaartverzekeraars

16.571 opzeggingen afgelopen 30 dagen - 2.867.906 opzeggingen in totaal

back

Opzegbrief uitvaartverzekering

Zoek je een opzegbrief voor je uitvaartverzekering? Zoek de uitvaartverzekeraar die je wilt opzeggen, ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de opzegbrief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van de uitvaartverzekeraar per wanneer jouw uitvaartverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Opzegtermijn uitvaartverzekering

Voordat je gaat opzeggen, is het van belang om te achterhalen of je uitvaartverzekering al opzegbaar is. Over het algemeen geldt voor uitvaartverzekeringen een jaarcontract. Zodra dit jaar voorbij is, is de uitvaartverzekering dagelijks opzegbaar, over het algemeen met een opzegtermijn van 1 maand.

Afkopen uitvaartverzekering

Stap je over naar een andere uitvaartverzekering? Of wil je je uitvaartverzekering stoppen? Onderzoek dan eerst goed welke afkoopwaarde geldt. De verzekering moet minimaal een aantal jaren lopen (vaak 3 jaar) en je moet altijd de premie hebben voldaan. Wanneer je niet aan beide voorwaarden voldoet, dan moet je goed opletten of je jezelf niet benadeeld met afkopen.Hieronder vind je directe links naar veel opgezegde uitvaartverzekeringen:

Uitvaartverzekering opzeggen