★★★★★
9.2 op basis van 5491 beoordelingen Kiyoh

Agis telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Agis

Je kunt Agis bereiken via het telefoonnummer 0900-8435.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Agis

Agis
Postbus 444
2300 AK LEIDEN


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5491 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Agis contactinformatie

Telefoonnummer Agis

Zoek je het telefoonnummer van Agis? Je kunt Agis bereiken via het telefoonnummer 0900-8435. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Agis

Adresgegevens Agis:
Agis
Postbus 444
2300 AK LEIDEN

Klantenservice Agis

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van Agis. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van Agis. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact Agis

Opzeggen bij Agis kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Agis. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Agis opzeggen