Allianz telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Allianz

Je kunt Allianz bereiken via het telefoonnummer 010-454 19 11.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Allianz

Allianz
Postbus 64
3000 AB ROTTERDAM


Direct opzeggen?


Allianz contactinformatie

Telefoonnummer Allianz

Zoek je het telefoonnummer van Allianz? Je kunt Allianz bereiken via het telefoonnummer 010-454 19 11. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Allianz

Onderstaande gegevens kun je gebruiken om je opzegging te regelen bij Allianz:
Allianz
Postbus 64
3000 AB ROTTERDAM

Klantenservice Allianz

Zoals elke organisatie biedt ook Allianz een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Allianz

Wil je weten welke contactopties Allianz allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Allianz.


Allianz opzeggen