★★★★★
9.2 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

ANWB Verzekeren telefoonnummer en adres

ANWB contact

Wil je contact opnemen met ANWB Verzekering? Voor opzeggen kun je bellen naar telefoonnummer 088 - 269 2837. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct de ANWB verzekering online opzeggen? Gebruik dan de opzegservice van opzeggen.nl. Geen wachtrijen, in 3 minuten geregeld!

Adres ANWB Verzekeringen

ANWB Verzekeringen
t.a.v. Polisadministratie
Postbus 999
7900 AZ HOOGEVEEN


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5169 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

ANWB Verzekeren contactinformatie

Contact ANWB

Wil je ANWB bellen om je verzekering op te zeggen? Dat kan via het telefoonnummer 088 - 269 28 37 (lokaal tarief). Hou wel rekening met de openingstijden van de ANWB. Je kunt ANWB verzekering bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag kun je ANWB verzekering ook bereiken tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

Adres ANWB Verzekeringen

ANWB Verzekeringen
t.a.v. Polisadministratie
Postbus 999
7900 AZ HOOGEVEEN

Telefoonnummer ANWB

Wil je ANWB bellen om je verzekering op te zeggen? Dat kan via het telefoonnummer 088 - 269 28 37 (lokaal tarief). Hou wel rekening met de openingstijden van de ANWB. Je kunt ANWB verzekering bellen van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur. Op zaterdag kun je ANWB verzekering ook bereiken tussen 10.00 uur en 16.00 uur.

anwb.nl/verzekeringen

Alles over de verzekeringen van de ANWB vind je op hun website. Sluit je meerdere verzekeringen af bij de ANWB? Dan krijg je korting op alle verzekeringen. Ben je ook nog eens langere tijd lid van de ANWB? Dan ontvang je vaak nog meer korting. Zo worden de verzekeringen van de ANWB al snel heel interessant! Opzeggen van een ANWB verzekering is ook heel simpel. Bijna alle verzekeringen zijn dagelijks opzegbaar zonder extra kosten. Hou er wel rekening mee dat het opzeggen van de ene verzekering kan leiden tot het mislopen van korting op andere verzekeringen.

ANWB contact

Wil je nog makkelijker en sneller een verzekering van de ANWB opzeggen? Gebruik dan de handige CallBanner op opzeggen.nl. Geef je telefoonnummer op en wordt direct doorverbonden met een medewerker van ANWB Verzekering om jouw verzekering op te zeggen. Kun je niet direct een telefoongesprek starten? Plan dan een gesprek in op een later moment. Telefonisch opzeggen is bij de ANWB super goed geregeld. Het is absoluut de snelste manier om op te zeggen.

Social media ANWB

ANWB is ook bereikbaar via social media. Stel je een vraag via www.facebook.com/ANWB? Dan ontvang je binnen 1 werkdage een antwoord. Datzelfde geldt voor Twitter. Wanneer je het contactformulier op de website van de ANWB invult, hou dan rekening met een antwoord binnen 10 werkdagen.

Hoe kun je ANWB verzekering opzeggen?

Je kunt een verzekering van de ANWB op verschillende manieren opzeggen. De meeste verzekeringen van ANWB zijn dagelijks opzegbaar. Wij hebben alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet:

  • Opzeggen via anwb.nl/verzekeringen/service/opzeggen, de website van de ANWB
  • Telefonisch opzeggen via de gratis CallBanner op opzeggen.nl
  • Telefonisch opzeggen via 088-2692837 (lokaal tarief)
  • Opzeggen met opzeggarantie via opzeggen.nl
  • Aangetekend opzeggen via opzeggen.nl

ANWB Verzekering e-mail

Opzeggen via een e-mailadres van ANWB Verzekeringen kan niet. ANWB biedt geen e-mailadres waarmee je je verzekering bij ANWB kunt opzeggen. Je kunt wel per post of telefonisch opzeggen of je kunt een formulier gebruiken op de website van de ANWB.

Mijn ANWB

Je kunt eenvoudig inzien welke verzekeringen je hebt afgesloten bij de ANWB via de Mijn ANWB omgeving. Ga hiervoor naar www.anwb.nl/inloggen. Heb je nog geen logingegevens? Dan kun je op dezelfde pagina eenvoudig een account aanmaken. je hebt hiervoor wel je relatienummer nodig. Dit vind je op je bankafschrift bij incasso's van de ANWB of in e-mails die je van de ANWB ontvangt.

Iris ANWB

De ANWB heeft ook een virtuele assistent, Iris. Op de verschillende webpagina's van de ANWB kun je aan deze assistent een vraag stellen. Hou de vragen kort en bondig, want deze virtuele assistent is nog niet zo intelligent dat ze lange vragen begrijpt. Maar Iris is zeker een voorbeeld voor de toekomst, er zullen steeds meer en steeds slimmere virtuele assistenten verschijnen. Makkelijk, want in plaats van zelf te gaan zoeken naar d juiste informatie kun je direct een dialoog starten en zo snel en eenvoudig de juiste informatie krijgen.


ANWB Verzekeren opzeggen