★★★★★
9.1 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Aon Direct Verzekering opzeggen

Zeg hier direct Aon Direct Verzekering op

★★★★★
9.1 van 10 op basis van 7018 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Aon Direct Verzekering opzeggen werkt als volgt

AON Direct verzekering opzeggen

Wil je een verzekering van AON Direct opzeggen? Vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van AON Direct per wanneer jouw verzekering en de automatische incasso worden stopgezet.

Pakketverzekering?

Neem je meerdere verzekeringen af bij AON Direct, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van de verzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Verzendservice

Wil je direct online opzeggen? Maak dan gebruik van onze verzendservice. Wij sturen je opzegbrief naar AON Direct en je ontvangt hiervan van ons per e-mail een verzendbevestiging en een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet.

Opzeggarantie

Laat je ons je AON Direct verzekering opzeggen? Dan krijg je van ons opzeggarantie. Wij versturen je opzegbrief naar AON Direct en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging. Ontstaat er discussie over het opzeggen van je verzekering? Dan gaat onze jurist gratis voor je aan de slag. Zo zorgen wij ervoor dat het opzeggen bij AON Direct altijd tot een goed einde komt.

Aangetekend verzenden

We bieden nu ook de mogelijkheid om met een aangetekende zending op te zeggen. Zo krijg je nog meer zekerheid. Wij sturen jou een track & trace code toe waarmee je de zending kan volgen tot AON Direct. De aangetekende stukken worden door ons iedere maandag verzonden. Is de maandag een feestdag? Dan verzenden wij de aangetekende stukken op de eerstvolgende werkdag.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering