★★★★★
9.2 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

Bovemij telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Bovemij

Je kunt Bovemij bereiken via het telefoonnummer 0900-2683645.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Bovemij

Bovemij
Postbus 7110
6503 GP NIJMEGEN


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5035 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Bovemij contactinformatie

Telefoonnummer Bovemij

Zoek je het telefoonnummer van Bovemij? Je kunt Bovemij bereiken via het telefoonnummer 0900-2683645. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Bovemij

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Bovemij:
Bovemij
Postbus 7110
6503 GP NIJMEGEN

Klantenservice Bovemij

Wil je de klantenservice van Bovemij benaderen voor je opzegging? Dit kan binnen kantoortijden. Het kan voorkomen dat het druk is op de klantenservice, waardoor je enige tijd in de wacht wordt gezet. Als je onze opzegservice gebruikt, dan hoef je niet te wachten. Je kunt onze diensten 7 dagen per week, 24 uur per dag gebruiken. Wij leveren je opzegging af bij Bovemij.

Contact Bovemij

Opzeggen bij Bovemij kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Bovemij. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Bovemij opzeggen