★★★★★
9.2 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Cordares telefoonnummer en adres

Telefoonnummer Cordares

Je kunt Cordares bereiken via het telefoonnummer 045-5796111.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Cordares

Cordares
Postbus 4897
6401 JR HEERLEN


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5020 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Cordares contactinformatie

Telefoonnummer Cordares

Zoek je het telefoonnummer van Cordares? Je kunt Cordares bereiken via het telefoonnummer 045-5796111. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Cordares

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor Cordares:
Cordares
Postbus 4897
6401 JR HEERLEN

Klantenservice Cordares

Zoals elke organisatie biedt ook Cordares een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Cordares

Opzeggen bij Cordares kan natuurlijk op heel veel manieren. Naast onze opzegservice kun je ook rechtstreeks contact opnemen met Cordares. Wil je een opzegbrief sturen? Gebuik dan de adresgegevens zoals hierboven weergegeven. Je kunt ook de opzegbrief van onze opzegservice gebruiken en deze downloaden en zelf versturen. Hou er wel rekening mee dat we geen garantie of support kunnen bieden op deze gratis variant.


Cordares opzeggen