★★★★★
9.2 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

CZ telefoonnummer en adres

Telefoonnummer CZ

Je kunt CZ bereiken via het telefoonnummer 0900 0949.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres CZ

CZ
Postbus 90152
5000 LD TILBURG


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5408 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

CZ contactinformatie

Telefoonnummer CZ

Zoek je het telefoonnummer van CZ? Je kunt CZ bereiken via het telefoonnummer 0900 0949. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres CZ

De hieronder getoonde gegevens vind je ook in onze opzegbrief voor CZ:
CZ
Postbus 90152
5000 LD TILBURG

Klantenservice CZ

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van CZ. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van CZ. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact CZ

Wil je weten welke contactopties CZ allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij CZ.


CZ opzeggen