★★★★★
9.2 op basis van 2142 beoordelingen Kiyoh

Generali Autoverzekering opzeggen

Zeg hier direct Generali Autoverzekering op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 2142 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3300 organisaties
  • Veilig

Generali Autoverzekering opzeggen werkt als volgt

Generali opzeggen

Wil je een autoverzekering van Generali opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van Generali per wanneer jouw autoverzekering en de eventuele automatische incasso worden stopgezet.

Pakketverzekering?

Als je alleen de autoverzekering van Generali afneemt, dan is er geen enkel probleem. Neem je echter meerdere verzekeringen af, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van je autoverzekering ten koste kan gaan van je korting op andere verzekeringen.

Verzendservice

Wil je de opzegging direct online geregeld hebben? Dat kan. Gebruik de verzendservice van opzeggen.nl. Wij versturen je opzegging naar Generali en je ontvangt van ons hiervan een verzendbevestiging inclusief een kopie van je opzegbrief. Makkelijker kan het niet!


Over Generali

Generali is sinds 1870 actief in Nederland. Generali Nederland maakt onderdeel uit van het internationale Generali Group, een van de grootste verzekeraars ter wereld en marktleider in Europa.


Meest opgezegde verzekeraars


Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering