★★★★★
9.2 op basis van 5491 beoordelingen Kiyoh

Harmony Service Center telefoonnummer en adres

Harmony Service Center contact

Wil je contact opnemen met Harmony Service Center? Voor het opzeggen van je verzekering kun je bellen naar telefoonnummer 010 - 206 8686. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur. Het is vaak vrij druk, dus hou er rekening mee dat je in een wachtrij terecht kunt komen.

Direct je verzekering bij Harmony Service Center online opzeggen? Gebruik dan hieronder onze opzegservice. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres Harmony Service Center

Harmony Service Center B.V.
T.a.v. Customer Service
Postbus 21460
3001 AL ROTTERDAM


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5491 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Harmony Service Center contactinformatie

Telefoonnummer Harmony Service Center

Zoek je het telefoonnummer van Harmony Service Center? Je kunt Harmony Service Center bereiken via het telefoonnummer 010 - 206 86 86. Hou rekening met de openingstijden van de klantenservice en de eventuele kosten voor het bellen. Vaak zijn de uren tussen 14 en 16 in de middag rustige uren, hou daar rekening mee om wachtrijen te voorkomen. Zorg ervoor dat je informatie die nodig is om op te zeggen, bij de hand hebt. Denk bijvoorbeeld aan klantnummer of rekeningnummer.

Adres Harmony Service Center

Adresgegevens Harmony Service Center:
Harmony Service Center
Postbus 21460
3001 AL Rotterdam

Klantenservice Harmony Service Center

Zoals elke organisatie biedt ook Harmony Service Center een klantenservice. Om te voorkomen dat je lang in de wacht staat, is het verstandig om rekening te houden met momenten waarop het over het algemeen druk is, zoals de maandagochtend. Let ook op de openingstijden. Kan dat nou niet makkelijker? Jazeker, je kunt eenvoudig onze opzegservice gebruiken, deze is altijd beschikbaar!

Contact Harmony Service Center

Wil je weten welke contactopties Harmony Service Center allemaal biedt? Hierboven tref je de verschillende contactgegevens aan. Als je besluit geen gebruik te maken van de opzegservice van opzeggen.nl, dan kun je middels bovenstaande gegevens je opzegging zelf regelen bij Harmony Service Center.


Harmony Service Center opzeggen