London Verzekeringen Autoverzekering opzeggen

Zeg hier direct London Verzekeringen Autoverzekering op


London Verzekeringen Autoverzekering opzeggen werkt als volgt

London Verzekeringen opzeggen

Wil je een verzekering van London Verzekeringen opzeggen? Ga naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van London Verzekeringen per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Pakketverzekering?

Als je alleen de autoverzekering van London Verzekeringen afneemt, dan is er geen enkel probleem. Neem je echter meerdere verzekeringen af, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van 1 verzekering ten koste kan gaan van je korting.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je verzekeraar, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde verzekeraars

  1. Unigarant
  2. ASR verzekeringen
  3. Centraal Beheer Achmea
  4. FBTO
  5. AEGON

Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Maak nu gratis je London Verzekeringen Autoverzekering opzegbrief