London Verzekeringen Autoverzekering opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij London Verzekeringen Autoverzekering


London Verzekeringen Autoverzekering opzeggen werkt als volgt

London Verzekeringen opzeggen

Wil je een verzekering van London Verzekeringen opzeggen? Ga via de button hierboven naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van London Verzekeringen per wanneer jouw verzekering en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Pakketverzekering?

Als je alleen de autoverzekering van London Verzekeringen afneemt, dan is er geen enkel probleem. Neem je echter meerdere verzekeringen af, hou er dan rekening mee dat het opzeggen van 1 verzekering ten koste kan gaan van je korting.Info arrow

Nog geen nieuwe Autoverzekering?

Independer.nl vergelijkt alle autoverzekeringen van Nederland én garandeert je de laagste premie


Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van je verzekeraar, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.


Meest opgezegde verzekeraars

  1. DAS Rechtsbijstand
  2. Interpolis
  3. Centraal Beheer Achmea
  4. Proassist
  5. Allsecur

Andere verzekeraars


Bekijk alle bedrijven in de branche: Verzekering

Maak nu gratis je London Verzekeringen Autoverzekering opzegbrief