★★★★★
9.2 op basis van 3436 beoordelingen Kiyoh

TAF telefoonnummer en adres

Telefoonnummer TAF

Je kunt TAF bereiken via het telefoonnummer 040 - 707 38 90.

Gebruik onderstaande opzegbrief om direct op te zeggen. Geen wachtrijen, in 2 stappen geregeld!

Adres TAF

TAF
Postbus 4562
5601 EN Eindhoven


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 3436 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3330 organisaties
  • Veilig

TAF contactinformatie

Telefoonnummer TAF

Wil je weten op welk telefoonnummer TAF bereikbaar is? Gebruik het telefoonnummer 040 - 707 38 90 om TAF op te zeggen. Denk eraan dat het druk kan zijn. Dit betekent dat er een wachttijd zal zijn voordat een medewerker je te woord kan staan.

Adres TAF

Adresgegevens TAF:
TAF
Postbus 4562
5601 EN Eindhoven

Klantenservice TAF

Wil je direct online je opzegging regelen? Dat kan met onze opzegservice, gebruik daarvoor de briefgenerator boven aan deze pagina. Wij leveren je opzegging af bij de klantenservice van TAF. Uiteraard kun je ook zelf rechtsreeks contact opnemen met de klantenservice van TAF. Hou wel rekening met de openingstijden en voorkom onnodig wachten door op rustige momenten contact op te nemen met de klantenservice (maandag tot en met vrijdag tussen 14 en 16 uur in de middag zijn over het algemeen de rustigste momenten).

Contact TAF

Zelf je opzegging bij TAF regelen? Dan bieden we je graag de benodigde informatie om in contact te treden met TAF. Hierboven vind je de verschillende opties. Uiteraard kunnen wij je geen garantie bieden wanneer je je opzegging rechtstreeks met TAF regelt.


TAF opzeggen