★★★★★
9.2 op basis van 5053 beoordelingen Kiyoh

Univé telefoonnummer en adres

Wil je telefonisch contact opnemen met Univé?

Je kan de klantenservice van Univé bellen op 0592 349 304. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 21:00 uur en op zaterdag van 08:30 - 17:00 uur.

Wat is het adres van Univé?

Het postadres van Univé is
Coöperatie Univé U.A.
Postbus 15
940 AA Assen

Kan ik Univé online opzeggen?

Jazeker kun je een verzekering van Univé online opzeggen. Ga hiervoor naar je Mijn Univé omgeving, login en kies vervolgens voor het opzeggen van je verzekering.

Heb je geen logingegevens voor de Mijn omgeving en wil je toch snel en eenvoudig online opzeggen? Gebruik dan de handige opzegservice van opzeggen.nl. In 3 minuten heb je je verzekering bij Univé opgezegd.


Direct opzeggen?

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 5053 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Univé contactinformatie

Telefoonnummer Univé

Om met de klantenservice van Univé in contact te komen kan je naar 0592 349 304 bellen (08.30 tot 21.00 uur op werkdagen en 8.30 tot 17.00 op zaterdagen).

Social media Univé

Univé is op de volgende social media platforms te bereiken:

  • Instagram (geen account)
  • Facebook (Univé)
  • Youtube (Univé)

Univé aangetekend opzeggen

Natuurlijk kan het zo zijn dat je graag controle over je opzegging houdt. Het is immers wel fijn om te weten dat je opzegging ook echt doorgang zal vinden. Daarom kan je bij ons je brief ook aangetekend laten verzenden. Elke maandag versturen wij de aangetekende brieven voor, in dit geval, Univé. Dit doen we als de betreffende maandag niet toevallig een feestdag is. Als dit wel het geval is, versturen we de brieven zodra de feestdag(en) weer voorbij is/zijn. Als je brief vervolgens op de post is gedaan, krijg je van ons een track&trace code om je brief te kunnen blijven volgen. Zo weet je dus precies waar je brief is en wanneer deze zal aankomen op bestemming. Tegenwoordig versturen wij elke week meer dan 500 aangetekende brieven! Hierdoor kunnen wij aangetekende brieven voor een iets lagere prijs aanbieden dan wanneer je een enkele aangetekende brief zelf naar een postkantoor zou brengen. Zo is iets opzeggen via Opzeggen.nl dus niet alleen lekker makkelijk, maar ook nog eens een beetje goedkoper!

Univé opzeggen na overlijden

Is er onlangs iemand in je omgeving overleden? Allereerst wensen we je veel sterkte toe in deze zware tijd. Verder helpen we je graag met het opzeggen van een verzekering om opzeggen zo snel en makkelijk mogelijk te maken. Je kan uiteraard de klantenservice van Univé een belletje geven op 0592 348 305, maar je kan de verzekering uiteraard ook door ons laten stopzetten.


Univé opzeggen