★★★★★
9.2 op basis van 6775 beoordelingen Kiyoh

Oxfam Novib opzeggen

Zeg hier direct Oxfam Novib op

★★★★★
9.2 van 10 op basis van 6775 beoordelingen Kiyoh

Wat is er net opgezegd?

Waarom opzeggen.nl?

  • Opzeggarantie
  • Gratis juridische hulp
  • 3390 organisaties
  • Veilig

Oxfam Novib opzeggen werkt als volgt

Oxfam Novib opzeggen

Doneer je met enige regelmaat aan Oxfam Novib? Dan is dit goede doel hartstikke blij met jou. Iedere donatie helpt Oxfam Novib namelijk in de strijd tegen armoede. Toch kan het zijn dat je niet langer wilt doneren aan dit goede doel. Hier kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen. Wie niet langer wil doneren, moet Oxfam Novib opzeggen. Op deze pagina vertellen wij je hoe dit in zijn werk gaat.


Op deze pagina
Contactgegevens van Oxfam Novib
Donatie opzeggen van Oxfam Novib
Donateurschap wijzigen
Opzegtermijn
Automatische incasso en storneren
Donateurschap Oxfam Novib opzeggen
Donatie beeïndigen via Opzeggen.nl
Aangetekende verzendservice
100% opzeggarantie
Opzegbrief downloaden
Geen informatie of nieuwsbrief meer ontvangen
Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Oxfam Novib

Contactgegevens van Oxfam Novib

Naam Stichting Oxfam Novib
Adres Postbus 30919
Postcode 2500 GX
Plaats Den Haag
Kamer van Koophandel 27108436
Telefoonnummer 070 - 3421 777

Donatie opzeggen van Oxfam Novib

Er zijn verschillende manieren waarop je Oxfam Novib kunt helpen om armoede in de wereld te verslaan. Je kunt voor een eenmalige donatie kiezen, maar het is ook mogelijk om iedere maand een bedrag te doneren aan dit goede doel. Kies je voor een eenmalige donatie? Dan is een donatie opzeggen van Oxfam Novib niet nodig. Er wordt namelijk maar één keer geld van jouw rekening afgeschreven. Als je maandelijks geld doneert en hiermee wilt stoppen, is Oxfam Novib opzeggen wel nodig. Wanneer je dit niet doet, blijft het goede doel maandelijks van jouw rekening afschrijven.

Donateurschap wijzigen

Wil je maandelijks niet meer zoveel geld doneren aan Oxfam Novib? Dan denk je mogelijk al snel aan Oxfam Novib opzeggen. Dit is een optie, maar je kunt jouw donateurschap ook wijzigen. Wil je dit goede doel blijven steunen in de strijd tegen armoede? Dan kun je ervoor kiezen om maandelijks een lager bedrag te doneren. Hiervoor neem je telefonisch contact op met Oxfam Novib. Het goede doel is bereikbaar via 070 - 3421 777.

Opzegtermijn

Omdat het hier over opzeggen gaat, denken veel mensen al snel aan een opzegtermijn. Je moet weten dat er geen sprake is van een opzegtermijn bij het opzeggen van een goed doel. Wil je niet langer geld doneren aan Oxfam Novib? Dan kun je jouw donatie op ieder gewenst moment stopzetten. Na opzegging kan er overigens nog wel eenmalig geld van jouw rekening af worden geschreven. Dit gebeurt als de verwerking van jouw opzegging de incasso kruist.

Automatische incasso en storneren

Na Oxfam Novib opzeggen kan het zijn dat er nog eenmalig een bedrag van jouw rekening afgeschreven wordt. Het verwerken van een opzegging kost nou eenmaal tijd. Toch betekent dit niet dat je het bedrag ook kwijt bent. Als een opzegging en automatische incasso elkaar kruisen, kun jij je tot jouw bank richten. Je kunt het bedrag dat Oxfam Novib heeft afgeschreven namelijk terug laten storten door jouw bank. Dit noemen we ook wel storneren. Een automatisch incasso laten storneren kan altijd tot twee maanden terug. Het grote voordeel hiervan is dat je nooit meer geld overmaakt naar Oxfam Novib dan wenselijk.

Donateurschap Oxfam Novib opzeggen

Schrijft Oxfam Novib iedere maand automatisch geld af van jouw rekening? Dan heb je hier in het verleden zelf toestemming voor gegeven. Als je dit niet langer wenst, zit er niets anders op dan Oxfam Novib opzeggen. Gelukkig is dit niet bijzonder lastig. Hieronder zetten wij de manieren voor het opzeggen van Oxfam Novib op een rijtje.

  1. Per telefoon

  2. Opzeggen per telefoon via 070 - 342 17 77 op kantoordagen van 9 uur 's ochtends tot 17 uur 's middags. Oxfam Novib is op doordeweekse dagen bereikbaar van 9.00 uur tot 17.00 uur via telefoonnummer 070 342 17 77. De grootste kans om wachttijden te voorkomen heb je tussen 14.00 uur en 16.00 's middags.
  3. Per post

  4. Je kunt Oxfam Novib telefonisch opzeggen, maar dit kan ook per post. Hiervoor stuur je een opzegbrief naar Stichting Oxfam Novib, Postbus 30919, 2500 GX Den Haag. Het goede doel zal jouw opzegging zo snel mogelijk verwerken. Weet je niet hoe je een opzegbrief opstelt? Richt je dan tot Opzeggen.nl. Hier kun je makkelijk, snel en gratis jouw persoonlijk opzegbrief downloaden.
  5. Online opzeggen via Opzeggen.nl

  6. Wil je jouw Oxfam Novib donateurschap online opzeggen? Dan ontdek je waarschijnlijk al snel dat dit via de website van het goede doel niet mogelijk is. Gelukkig betekent dit niet dat online opzeggen helemaal niet tot de mogelijkheden behoort. Op Opzeggen.nl kun je nameljik online een donatie aan Oxfam Novib opzeggen. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen, is je gegevens invullen en een verzendmethode kiezen. Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat jouw opzegbrief verstuurd wordt naar Oxfam Novib.

Donatie beeïndigen via Opzeggen.nl

Wil je jouw donatie aan Oxfam Novib beëindigen? Dit kan makkelijk en snel via Opzeggen.nl. Wij zetten jouw opzegging vrijwel direct door naar het goede doel, waardoor je binnen de kortste keren geen donateur meer bent. In vergelijking met de andere manieren om Oxfam Novib op te zeggen is opzeggen via Opzeggen.nl een fluitje van een cent.

Aangetekende verzendservice

Wie Oxfam Novib opzegt via Opzeggen.nl, kan kiezen uit standaard verzending en aangetekend versturen. Wanneer je gebruik maakt van onze opzegservice, raden wij je aan om voor de aangetekende verzendservice van Opzeggen.nl te kiezen. Je ontvangt dan een track & trace code waarmee je jouw opzegbrief kunt volgen. Hier blijft het niet bij, want je krijgt ook een ontvangstbevestiging zodra de brief is afgeleverd bij het goede doel. Wanneer je voor de aangetekende verzendservice van Opzeggen.nl kiest, ben je bovendien goedkoper uit.

100% opzeggarantie

Wanneer je Oxfam Novib opzegt via Opzeggen.nl profiteer je van onze 100% opzeggarantie. Het grote voordeel hiervan is dat je ook daadwerkelijk weet dat jouw opzegging beëindigd wordt. Gaat er onverhoopt toch iets mis? Dan hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Onze gratis jurist zorgt er dan voor dat een Oxfam Novib opzegging alsnog goed verwerkt wordt.

Opzegbrief downloaden

Maak je gebruik van de opzegservice van Opzeggen.nl? Dan hoef je zelf alleen de gevraagde gegevens in te vullen en een verzendmethode te kiezen. Opzeggen.nl regelt de rest. Toch zijn er mensen die liever zelf een opzegbrief versturen. Geldt dit ook voor jou? Dan kan Opzeggen.nl je eveneens van dienst zijn. Je kunt jouw gepersonaliseerde brief namelijk gratis downloaden op onze website. Registratie is niet nodig en wij verwijderen je gegevens ook vrijwel direct weer. Nadat je de brief gedownload hebt, kun je deze zelf opsturen naar Oxfam Novib om jouw donatie te beëindigen.

Geen informatie of nieuwsbrief meer ontvangen

Oxfam Novib houdt donateurs graag op de hoogte van recente resultaten, projecten en acties. Dit doet het goede doel bijvoorbeeld door middel van een nieuwsbrief. Daarnaast kan Oxfam Novib je post sturen. Wens je niet langer dergelijke informatie te ontvangen? Dan kun jij je hiervoor afmelden via de website van het goede doel. Als je gebruik maakt van de opzegbrief van Opzeggen.nl kun je bij de opzegging aangeven dat je niet langer informatie wilt ontvangen. Hiervoor vink je simpelweg aan dat je wilt dat het goede doel jouw persoonsgegevens verwijdert uit het systeem.

Veelgestelde vragen omtrent het opzeggen van Oxfam Novib

Hoe kan ik Oxfam Novib opzeggen?
Oxfam Novib opzeggen kan op verschillende manieren. Je kunt telefonisch contact opnemen met het goede doel om een donatie te beëindigen of een opzegbrief sturen. Via Opzeggen.nl kun je Oxfam Novib online opzeggen.

Kan ik mijn Oxfam Novib donateurschap wijzigen?
Als je minder geld wilt doneren aan Oxfam Novib maar wel donateur wilt blijven, kun je het beste telefonisch contact opnemen met het goede doel. Op deze manier kun je jouw donatie makkelijk en snel wijzigen.

Heeft Oxfam Novib een opzegtermijn?
Nee, Oxfam Novib hanteert geen opzegtermijn. Een donatie aan goede doelen kun je op ieder gewenst moment stopzetten. Na beëindiging van jouw donatie kan het zijn dat er nog eenmalig geld wordt afgeschreven. Dit gebeurt als de opzegging en automatische incasso elkaar kruisen.

Kan ik een automatische incasso door Oxfam Novib storneren?
Ja, het is mogelijk om een automatische incasso door Oxfam Novib terug te laten storten (storneren). Dit kan tot twee maanden na een automatische incasso. Om geld dat door een goed doel is afgeschreven terug te krijgen, richt jij je tot de bank waarbij je bankiert.

Hoe werkt de opzegservice van Opzeggen.nl?
Wie Oxfam Novib opzegt via Opzeggen.nl doorloopt twee simpele stappen. In de eerste stap vul je alle gevraagde gegevens in en in de tweede stap kies je de manier waarop Opzeggen.nl jouw opzegbrief verstuurt. Opzeggen.nl zorgt er vervolgens voor dat jouw donatie beëindigd wordt.

Waarom kiezen voor aangetekend versturen?
Aangetekend versturen is duurder dan standaard verzending, maar toch heeft dit de voorkeur. Je ontvangt namelijk een track & trace code. Daarnaast krijg je een ontvangstbevestiging als jouw opzegbrief bij Oxfam Novib is afgeleverd.

Wat kost een opzegbrief downloaden via Opzeggen.nl?
Het downloaden van een opzegbrief via Opzeggen.nl is helemaal gratis. Nadat jij de brief gedownload hebt, stuur je hem zelf naar Oxfam Novib. Voor het downloaden van de opzegbrief hoef jij je overigens niet te registreren. Ook slaat Opzeggen.nl geen persoonsgegevens op van mensen die enkel een opzegbrief downloaden.

Meest opgezegde goede doelen


Andere goede doelen


Bekijk alle bedrijven in de branche: Goede doelen

Telefoonnummer Oxfam Novib

Je kunt Oxfam Novib bereiken via telefoonnummer 070 - 342 17 77. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Hou rekening met wachttijden voordat je een medewerker van Oxfam Novib aan de lijn krijgt.

Direct online je opzegging regelen met opzeggarantie? Gebruik dan de opzegbrief van opzeggen.nl. Snel en eenvoudig geregeld.

Adres Oxfam Novib

Oxfam Novib
Postbus 30919
2500 GX DEN HAAG