KPN Glasvezel opzeggen

Hier vind je alle informatie over het opzeggen bij KPN Glasvezel

Gratis KPN Glasvezel opzegbrief

KPN Glasvezel opzeggen

Maak nu gratis je KPN Glasvezel opzegbrief

KPN Glasvezel opzegbrief

KPN Glasvezel opzeggen werkt als volgt

KPN glasvezel opzeggen

Wil je KPN glasvezel opzeggen? Ga via de button hierboven naar de opzegbrief, vul de gevraagde gegevens in en de brief wordt automatisch aangepast. Download de brief, onderteken deze en verstuur de brief naar het opgegeven adres. Je ontvangt een bevestiging van KPN per wanneer je contract en de eventuele automatische incasso wordt stopgezet.

Internetaanbieders

KPN opzeggen maar nog geen nieuwe leverancier? Check dan onze prijsvergelijker voor de scherpste actuele aanbiedingen op jouw adres.Info_arrow

Vergelijk aanbieders

Vergelijk de actuele tarieven van alle internetproviders die op jouw adres beschikbaar zijn.


Controleer de looptijd

Controleer of de looptijd van je contract is afgelopen. KPN hanteert een looptijd van 1 jaar bij het afsluiten van het contract. Daarna is het contract per maand opzegbaar.

Automatische incasso

Wanneer het erg lang duurt voordat je een bevestiging ontvangt van KPN, dan kun je de automatische incasso door je bank laten blokkeren. De betalingsverplichting blijft echter bestaan tot je (schriftelijk) hebt opgezegd en hier een bevestiging van hebt ontvangen.

Storneren

Heb je een bevestiging van je opzegging ontvangen, maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kun je altijd binnen 56 dagen door je bank laten terugstorten.

Meest opgezegd

  1. KPN
  2. Pretium Telecom
  3. CanalDigitaal
  4. Ziggo
  5. UPC

Andere bedrijven


Bekijk alle bedrijven in de branche: Televisie, Internet & vaste telefonie